Supermarkten in New York

Supermarkten in New York

Zijn er supermarkten in New York? Ik krijg deze vraag vaak en ja, er zijn veel mogelijkheden om boodschappen te doen in de stad. Er zijn niet veel supermarkten van grote ketens, maar u kunt goede alternatieven vinden om vers voedsel, natuurlijke producten, verzorgingsproducten, cosmetica en meer te kopen. Lees hieronder verder voor een lijst met supermarkten in New York die een bezoek waard zijn.

Food Emporium

Food Emporium is een winkelketen die gespecialiseerd is in biologische en duurzame voeding met suikervrije en glutenvrije opties. Food Emporium heeft een afdeling met warme maaltijden en salades om mee te nemen. Er zijn vier winkels in Midtown, Uptown en Downtown Manhattan.

Amazon Go

Amazon lanceerde een revolutionaire manier van winkelen. Bij de Amazon Go-winkels kunt u uw boodschappen kopen zonder af te rekenen bij een kassamedewerker. Pak gewoon alles wat u nodig heeft en loop de winkel weer uit! Het enige dat u nodig heeft om hier te kunnen winkelen, is de Amazon Go-app met een Amazon-account. Bij het betreden van de winkel scant u de QR-code in de app en wanneer u eruit gaat wordt alles wat u meenam automatisch in rekening gebracht. De winkels zijn echter vrij klein, voornamelijk gericht op het aanbieden van items zoals ontbijt en lunch.

Trader Joe’s

Een andere bekende supermarktketen in New York die veel (gezond) eten aanbiedt en ook een assortiment heeft voor mensen met speciale dieetwensen. Trader Joe’s heeft ook een eigen merk met een goede prijs-kwaliteit verhouding, dus aarzel niet om dit merk te kopen. De supermarkt is vaak behoorlijk druk en de rijen bij de kassa kunnen lang zijn, maar de rij gaat altijd vrij snel. Bovendien is de wachttijd de moeite waard voor de goedkope producten. Download mijn gratis Eric’s New York app voor een overzicht van supermarkten in New York, inclusief de Trader Joe’s die het dichtst bij u in de buurt zit.

Whole Foods

Waarschijnlijk de meest bekende supermarkt in New York! Hoewel de prijzen wat hoger zijn, is Whole Foods een goede keuze. Er zijn veel winkels in Manhattan en u kunt er gemakkelijk allerlei soorten eten en andere producten vinden; verse producten, snacks, schoonmaakproducten en zelfs huishoudelijke artikelen. Whole Foods biedt biologische en duurzame producten, evenals veel vegetarische of veganistische, suikervrije en glutenvrije opties. Vrijwel alle Whole Foods-winkels in Manhattan hebben ook een afdeling met diverse kant-en-klaar maaltijden en salades voor een paar dollar.

Erics Tip: Ik raad aan om de winkel bij Columbus Circle, direct tegenover Central Park, te bezoeken. Hier kunt u heerlijke verse snacks kopen om er vervolgens van te genieten met een picknick in het park!

Supermarkten in New York - Whole Foods Supermarkten in New York - Whole Foods assortiment

Target Midtown

Target is een van de bekendste discountwinkels in de Verenigde Staten en er is een winkel in Midtown Manhattan vlakbij Penn Station. U kunt echt alles vinden bij Target: boodschappen, kleding, huishoudelijke artikelen, elektrische apparaten, cosmetica en nog veel meer. Hoewel de Midtown-winkel iets kleiner is dan de gebruikelijke Target, is de locatie ideaal – hierdoor kunt u deze winkel meenemen in uw shopping opties.

Supermarkten in New York Target New York Buitenkant Supermarkten in New York Target New York

Drogisterijen

Amerikaanse drogisterijen zijn goede alternatieven voor supermarkten, aangezien deze mini-markten niet alleen medicijnen verkopen. U kunt hier namelijk ook voedsel, kleding, cosmetica en dranken zoals sappen, grote flessen water en zelfs melk kopen! In New York is de dichtstbijzijnde drogisterij nooit ver weg. Zo zult u al snel een Duane Reade, CVS of Rite Aid tegenkomen.

Walmart in New Jersey

Er zit geen Walmart in New York City maar wel in de aangrenzende staat New Jersey. Dit is één van de supermarkten die regelmatig bezocht wordt door New Yorkers, vanwege het grote assortiment en de prijs-kwaliteit verhouding. Omdat ik vaak vragen krijg over Walmart, heb ik besloten om deze ook hier te vermelden, ook al ligt de Walmart in New Jersey. Walmart is een keten van hele grote winkels waar u alles kunt vinden, van boodschappen tot elektronica en spullen voor kinderen. Als u echter niet in grote hoeveelheden gaat winkelen, is de rit naar New Jersey niet echt de moeite waard. Als u besluit om daarheen te gaan, zorg dan dat u voldoende tijd neemt. Walmart in New Jersey is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, neem de 320 Harmon Meadow bus vanaf Port Authority.

Markten

Waarom gaat u niet winkelen als een echte New Yorker? Bezoek een van de vele markten in New York om verse producten te kopen en neem gelijk iets lekkers mee voor onderweg. Deze markten zijn een goed alternatief voor supermarkten en bieden een brede selectie biologisch en lokaal voedsel – daarnaast is het meestal ook wat goedkoper. Het is ook een leuke manier om New York te zien vanuit het perspectief van een echte local. U kunt bijvoorbeeld de Union Square Greenmarket bezoeken, deze vindt plaats op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur aan de noord- en oostzijde van Union Square.

Supermarkten in New York - CVS Pharmacy Supermarkten in New York - Duane Reade

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief