Supermarkten in New York

Supermarkten in New York

Supermarkten in New York voorzien New Yorkers in al hun behoeften. Ik krijg vaak vragen over boodschappen doen in de stad. Er zijn niet veel supermarkten van grote ketens, maar u kunt goede alternatieven vinden om vers voedsel, natuurlijke producten, verzorgingsproducten, cosmetica en meer te kopen. Lees hieronder verder voor een lijst met supermarkten in New York die een bezoek waard zijn.

Contents

Supermarkten in New York

Er zijn veel plaatsen in New York waar u boodschappen kunt doen. Sommige zijn meer gericht op biologisch voedsel, terwijl andere zich bijvoorbeeld richten op handgemaakte producten. Dit zijn de plaatsen die volgens mij de moeite waard zijn om te bezoeken:

 1. Whole Foods

  Waarschijnlijk de meest bekende supermarkt in New York! Hoewel de prijzen wat hoger zijn, is Whole Foods een goede keuze. Er zijn veel winkels in Manhattan en u kunt er gemakkelijk allerlei soorten eten en andere producten vinden; verse producten, snacks, schoonmaakproducten en zelfs huishoudelijke artikelen. Whole Foods biedt biologische en duurzame producten, evenals veel vegetarische of veganistische, suikervrije en glutenvrije opties. Vrijwel alle Whole Foods-winkels in Manhattan hebben ook een afdeling met diverse kant-en-klaar maaltijden en salades voor een paar dollar.

  Erics Tip: “Ik raad aan om de winkel bij Columbus Circle, direct tegenover Central Park, te bezoeken. Hier kunt u heerlijke verse snacks kopen om er vervolgens van te genieten met een picknick in het park!”

  Supermarkten in New York - Whole Foods Supermarkten in New York - Whole Foods Aanbod

 2. Wegmans

  Een bezoek aan Wegmans is bijna een attractie op zich. Deze luxe supermarkt staat bekend om zijn verse producten, vers bereid voedsel en de zorg waarmee de producten worden geselecteerd. En voor dit alles betaalt u ook. De producten hebben een iets hoger prijskaartje dan normaal, maar ze beloven het beste van het beste te zijn. Wegmans is een goede optie om een verse maaltijd voor de lunch te halen of om aan het eind van de dag in uw hotelkamer te eten. En zelfs als u niets nodig hebt, moet u zeker een bezoekje brengen aan Wegmans als u er langs komt; het is een hele ervaring.

  Supermarkten in New York - Wegmans Supermarkten in New York - Wegmans vers

 3. Target

  Target is een van de bekendste discountwinkels in de Verenigde Staten en er zijn meerdere locaties in New York. U kunt echt alles vinden bij Target: boodschappen, kleding, huishoudelijke artikelen, elektrische apparaten, cosmetica en nog veel meer. Hoewel de Midtown-winkel iets kleiner is dan de gebruikelijke Target, is de locatie ideaal – hierdoor kunt u deze winkel meenemen in uw shopping opties.

  Supermarkten in New York - Target New York buitenkant Supermarkten in New York - Target New York

 4. Trader Joe’s

  Een andere bekende supermarktketen in New York die veel (gezond) eten aanbiedt en ook een assortiment heeft voor mensen met speciale dieetwensen. Trader Joe’s heeft ook een eigen merk met een goede prijs-kwaliteit verhouding, dus aarzel niet om dit merk te kopen. De supermarkt is vaak behoorlijk druk en de rijen bij de kassa kunnen lang zijn, maar de rij gaat altijd vrij snel. Bovendien is de wachttijd de moeite waard voor de goedkope producten.

  Erics Tip: “Download mijn gratis Eric’s New York app voor een overzicht van supermarkten in New York!”
 5. Drogisterijen

  Amerikaanse drogisterijen zijn goede alternatieven voor supermarkten, aangezien deze mini-markten niet alleen medicijnen verkopen. U kunt hier namelijk ook voedsel, kleding, cosmetica en dranken zoals sappen, grote flessen water en zelfs melk kopen! In New York is de dichtstbijzijnde drogisterij nooit ver weg. Zo zult u al snel een Duane Reade, CVS of Rite Aid tegenkomen. Sommige zijn zelfs 24 uur per dag open.

  Supermarkten in New York - CVS Pharmacy Supermarkten in New York - Duane Reade

 6. Markten

  Waarom gaat u niet winkelen als een echte New Yorker? Bezoek een van de vele markten in New York om verse producten te kopen en neem gelijk iets lekkers mee voor onderweg. Deze markten zijn een goed alternatief voor supermarkten en bieden een brede selectie biologisch en lokaal voedsel – daarnaast is het meestal ook wat goedkoper. Het is ook een leuke manier om New York te zien vanuit het perspectief van een echte local.

 7. Walmart in New Jersey

  Er zit geen Walmart in New York City maar wel in de aangrenzende staat New Jersey. Dit is één van de supermarkten die regelmatig bezocht wordt door New Yorkers, vanwege het grote assortiment en de prijs-kwaliteit verhouding. Omdat ik vaak vragen krijg over Walmart, heb ik besloten om deze ook hier te vermelden, ook al ligt de Walmart in New Jersey. Walmart is een keten van hele grote winkels waar u alles kunt vinden, van boodschappen tot elektronica en spullen voor kinderen. Als u echter niet in grote hoeveelheden gaat winkelen, is de rit naar New Jersey niet echt de moeite waard. Als u besluit om daarheen te gaan, zorg dan dat u voldoende tijd neemt. Walmart in New Jersey is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, neem de 320 Harmon Meadow bus vanaf Port Authority.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets