Beste Cheesecake in New York

De beste cheesecake in New York

Bij de beste cheesecake in New York kan de beroemde Junior’s cheesecake niet ontbreken. Er zijn echter meer heerlijke cheesecakes om te proberen als u in de Big Apple bent, want er is geen dessert of cake in de wereld dat meer typisch New York is dan een cheesecake. Ze zeggen dat de New Yorkse cheesecake een zeer authentieke en unieke smaak heeft. Dit zijn enkele van de beste cheesecakes in New York.

 1. Eileen’s Special Cheesecake

  Eileen’s Special Cheesecake bevindt zich in SoHo, in een ietwat verborgen straat, waar zelfs de mensen die er wonen voorbij kunnen lopen. Het feit dat het een beetje verborgen is, geeft het een extra speciaal karakter. De oprichter van de winkel, Eileen, biedt al meer dan 35 jaar een van de beste cheesecakes in New York aan. De winkel is erg gezellig en is versierd met foto’s van beroemde klanten, artikelen over hun taarten en kunstwerken van lokale kunstenaars. Hun cheesecake is gemaakt met roomkaas (in tegenstelling tot vele andere die ricotta gebruiken) en heeft een luchtige textuur. Eileen’s verkoopt hele taarten, maar ze hebben ook mini-cheesecakes als gebak. In de winkel vindt u cheesecakes van verschillende smaken, maar ook andere taarten en koekjes.

  Beste Cheesecake in New York - Eileen's Special Cheesecake

 2. Junior’s New York

  Junior’s is sinds halverwege de 20ste eeuw actief in Brooklyn. Later voegden ze ook een paar populaire Manhattan locaties rond Times Square toe. Junior’s biedt een gevarieerd menu met sandwiches, salades, zeevruchten en vlees. Maar bestel niet teveel, want het hoogtepunt van het menu is de cheesecake. Junior’s dankt zijn bekendheid aan dit specifieke toetje; het wordt vaak een van de beste cheesecakes in New York genoemd. Hun cheesecake is gemaakt met roomkaas, room, eieren, suiker en vanille. Talloze beroemde mensen, van presidenten tot Hollywood-sterren, hebben deze traktatie niet kunnen weerstaan.

  De beste cheesecake in New York - Juniors Brooklyn De beste cheesecake in New York - Juniors

 3. Cheesecake Factory in New York

  Ik krijg vaak de vraag of er een Cheesecake Factory in New York is. Er is een filiaal van dit beroemde restaurant in New York, maar die is helaas niet in Manhattan. Als u uw reis naar New York niet kunt voorstellen zonder een cheesecake in één van hun meer dan 30 smaken te proeven, kunt u de metro nemen naar de Cheesecake Factory in Queens. Neem de M en R lijn vanaf Times Square, de rit duurt ongeveer een half uur. Een andere Cheesecake Factory is te vinden aan de overkant van de Hudson, in New Jersey. Om daar te komen, kunt u de PATH naar Journal Square nemen en uitstappen bij Newport Station. Vanaf het station is het vijf minuten lopen.

  Erics Tip: Als u de PATH naar de Cheesecake Factory in New Jersey neemt, kunt u er ook voor kiezen om uit te stappen bij de eerste halte na Manhattan, genaamd Exchange Place. Vanaf daar loopt u naar het restaurant via de promenade aan de Hudson, waar u een geweldig uitzicht heeft op de skyline van Manhattan. Het is een veilige wandelroute, ook na het eten, die ongeveer 20 minuten duurt.

  De beste cheesecake in New York - New Jersey
 4. Carlo’s Bakery

  Een van Amerika’s beroemdste banketbakkers, Cake Boss Buddy Valastro, heeft ook een aantal geweldige cheesecakes. In zijn Carlo’s Bake Shops verkoopt hij een enorme selectie taarten en gebak, waaronder cheesecake in allerlei smaken. U vindt Carlo’s Bakery in Manhattan bij Times Square. De oorspronkelijke bakkerij bevindt zich in New Jersey.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets