Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York

Koop tickets nu
Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York

In New York is de Cake Boss Buddy Valastro, van het gelijknamige tv-programma op TLC over Carlo’s Bakery, inmiddels een begrip geworden. Fans maken maar wat graag vanuit New York een uitstapje om de beroemde bakkerij te bezoeken in New Jersey. De Cake Boss heeft ook Carlo’s Bake Shop in New York, midden in Manhattan, dus fans hoeven de stad niet uit voor heerlijke traktaties.

 

 

Contents

Carlo’s Bake Shop in New York

Met het grote succes van de TLC-serie ‘Cake Boss’ en de populariteit van Carlo’s Bakery heeft Buddy Valastro in 2013 Carlo’s Bake Shop geopend in Manhattan. Ze verkopen Carlo’s Bakery specialiteiten, naast koffie en thee. Bezoek Carlo’s New York Bake Shop op Times Square.

Waar is Carlo’s Bake Shop?

U vindt Carlo’s Bake Shop op Times Square. De bakkerij is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken met de metro. Stap uit bij metrostation Times Square & 42 St; hier stoppen meerdere metrolijnen.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Carlo's Bake Shop Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - De Bakker

Carlo’s Bake Shop Specialiteiten

Een van Carlo’s specialiteiten is toch wel de cannoli. Een typisch Italiaans gebakje dat bestaat uit een opgerolde koek gevuld met een heerlijke room. Ook moet u zeker de Lobster Tail proberen. Een tevens gevuld Italiaans gebakje in de vorm van een kreeftenstaart. Bij de Lobster Tail staat overigens aangegeven als een Buddy’s Pick (keuze), dan moet het wel een goede keuze zijn! Verder zijn er nog allerlei koekjes, gebakjes en taarten te koop. U zult watertandend langs de vitrines lopen om een keuze te maken.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Bake Shop Interieur Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Gebakjes

Carlo’s Bakery

De originele Carlo’s Bakery is een kleine bakkerij in Hoboken, New Jersey. De bakkerij bestaat al sinds 1910 en is in 1964 overgenomen door de Amerikaanse-Italiaanse familie Valastro. Carlo’s Bakery is een familiebedrijf waar de gehele familie Valastro werkzaam is, met tegenwoordig aan het hoofd meester taartbakker Buddy Valastro, de vierde generatie bakkers van zijn familie.

Cake Boss

Sinds 2009 is Carlo’s Bakery te zien in de realityserie Cake Boss op de televisiezender TLC. In de serie ziet u hoe Buddy met zijn vier zussen en drie zwagers Carlo’s Bakery runt. In elke aflevering creëert Buddy met zijn team adembenemende taarten als bruidstaarten en themataarten voor speciale gelegenheden. Het gaat dan niet om lullige slagroomtaarten maar om ware creaties, die bijvoorbeeld meters hoog zijn of zelfs bewegende elementen hebben.

Toen ik ging trouwen hebben wij ook onze bruidstaart door de enige echte Cake Boss laten maken. Het eindresultaat was zoals we het hadden voorgesteld en vooral heel erg lekker!

Inmiddels is de bakkerij in Hoboken mede dankzij de TLC-serie een toeristische attractie geworden. Naast prachtige taarten op verzoek maakt Carlo’s Bakery ook andere lekkernijen, zoals Italiaanse gebakjes, cupcakes en koekjes.

Hoe kom ik bij Carlo’s Bakery?

Carlo’s Bakery ligt in Hoboken, New Jersey, aan de andere kant van de Hudson River. De bakkerij is te bereiken vanaf Manhattan met de PATH train of bus. Vanaf 33rd Street vertrekt de rechtstreekse PATH-train naar Hoboken, New Jersey. Om bij deze halte te komen neemt u de metro naar metrostation 34th St – Herald Sq, vanaf daar is het PATH station 1 minuut lopen. Bij de eindhalte ‘Hoboken’ stapt u uit en dan is het nog 3 minuten lopen naar Carlo’s Bakery.

Vanaf Port Authority Bus Terminal (42nd Str & 8th Ave) vertrekt bus 126 richting Hoboken-PATH. Bij de halte Washington St – Newark St stapt u uit en vanaf daar is het nog 1 minuut lopen naar de bakkerij. De NJ Transit bus doet er ongeveer 20-30 minuten over.

New Jersey Tour met bezoek aan de Carlo’s Bakery

Wilt u graag een keer een bezoek brengen aan Carlo’s Bakery en dit meteen combineren met andere bezienswaardigheden in New Jersey, boek dan deze tour. De bus vertrekt vanuit Manhattan en brengt u onder andere naar Carlo’s Bakery (waar u tijd heeft om van Buddy’s creaties te genieten) en het Empty Sky Memorial, met een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan.

Boek de New Jersey Tour met bezoek aan Cake Boss hier

Tip: Een andere beroemde Italiaans-Amerikaan in New Jersey, hoewel fictief, is natuurlijk Tony Soprano. Als u een fan bent van de serie, is The Sopranos Tour een leuke manier om meer beroemde plaatsen in New Jersey te zien.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Mijn Bruidstaart Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Bakker Taarten

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets