Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York

Koop tickets nu
Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York

In New York is de Cake Boss Buddy Valastro, van het gelijknamige tv-programma op TLC over Carlo’s Bakery, inmiddels een begrip geworden. Fans maken maar wat graag vanuit New York een uitstapje om de beroemde bakkerij te bezoeken in New Jersey. Mede daarom heeft in 2013 de Cake Boss in New York zijn Carlo’s Bake Shop geopend middenin New York, in hartje Manhattan. Nu hoeven zijn fans de stad niet uit voor de lekkernijen.

 

 

Contents

Carlo’s Bakery

Carlo’s Bakery is een kleine bakkerij in Hoboken, New Jersey. De bakkerij bestaat al sinds 1910 en is in 1964 overgenomen door de Amerikaanse-Italiaanse familie Valastro. Carlo’s Bakery is een familiebedrijf waar de gehele familie Valastro werkzaam is, met tegenwoordig aan het hoofd meester taartbakker Buddy Valastro, de vierde generatie bakkers van zijn familie.

Cake Boss

Sinds 2009 is Carlo’s Bakery te zien in de realityserie Cake Boss op de televisiezender TLC. In de serie ziet u hoe Buddy met zijn vier zussen en drie zwagers Carlo’s Bakery runt. In elke aflevering creëert Buddy met zijn team adembenemende taarten als bruidstaarten en themataarten voor speciale gelegenheden. Het gaat dan niet om lullige slagroomtaarten maar om ware creaties, die bijvoorbeeld meters hoog zijn of zelfs bewegende elementen hebben.

Toen ik ging trouwen hebben wij ook onze bruidstaart door de enige echte Cake Boss laten maken. Het eindresultaat was zoals we het hadden voorgesteld en vooral heel erg lekker!

Inmiddels is de bakkerij in Hoboken mede dankzij de TLC-serie een toeristische attractie geworden. Naast prachtige taarten op verzoek maakt Carlo’s Bakery ook andere lekkernijen, zoals Italiaanse gebakjes, cupcakes en koekjes. De winkel is dagelijks geopend vanaf 7.00 uur.

Hoe kom ik bij Carlo’s Bakery?

Carlo’s Bakery ligt in Hoboken, New Jersey, aan de andere kant van de Hudson River. De bakkerij is te bereiken vanaf Manhattan met de PATH train of bus. Vanaf 33rd Street vertrekt de rechtstreekse PATH-train naar Hoboken, New Jersey. Om bij deze halte te komen neemt u de metro naar metrostation 34th St – Herald Sq, vanaf daar is het PATH station 1 minuut lopen. Bij de eindhalte ‘Hoboken’ stapt u uit en dan is het nog 3 minuten lopen naar Carlo’s Bakery. Vanaf Port Authority Bus Terminal (42nd Str & 8th Ave) vertrekt bus 126 richting Hoboken-PATH. Bij de halte Washington St – Newark St stapt u uit en vanaf daar is het nog 1 minuut lopen naar de bakkerij. De NJ Transit bus doet er ongeveer 20-30 minuten over.

New Jersey Tour met bezoek aan de Carlo’s Bakery

Wilt u graag een keer een bezoek brengen aan Carlo’s Bakery en dit meteen combineren met andere bezienswaardigheden in New Jersey, boek dan deze tour. De bus vertrekt vanuit Manhattan en brengt u onder andere naar Carlo’s Bakery (waar u tijd heeft om van Buddy’s creaties te genieten) en het Empty Sky Memorial, met een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan.

Boek de New Jersey Tour met bezoek aan Cake Boss hier

Tip: Een andere beroemde Italiaans-Amerikaan in New Jersey, hoewel fictief, is natuurlijk Tony Soprano. Als u een fan bent van de serie, is The Sopranos Tour een leuke manier om meer beroemde plaatsen in New Jersey te zien.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Mijn Bruidstaart Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Bakker Taarten

Carlo’s Bake Shop

Met het grote succes van de TLC-serie ‘Cake Boss’ en de groeiende populariteit van Carlo’s Bakery heeft Buddy Valastro sinds het voorjaar 2013 Carlo’s Bake Shop geopend in Manhattan. Neemt u rustig plaats aan een van de tafeltjes in het gezellige café terwijl u heerlijk geniet van uw aankopen. Naast koffie en thee verkoopt Carlo’s Bake Shop namelijk ook de Carlo’s Bakery specialiteiten. Carlo’s Bake Shop is dagelijks geopend van 7.30 uur tot middernacht.

Waar is Carlo’s Bake Shop?

Carlo’s Bake Shop is gelegen op de hoek van de Port Authority Bus Terminal. De bakkerij is centraal gelegen en vanaf Times Square ongeveer 8 minuten lopen. Carlo’s Bake Shop is ook heel goed met de metro te bereiken. U stapt dan uit bij de metrohalte 42 St & Port Authority Bus Terminal. Hier komen metro’s A, C en E. De bakkerij is dan op straatniveau te vinden.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Carlo's Bake Shop Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - De Bakker

Carlo’s Bake Shop Gebakjes

Een van die specialiteiten zijn toch wel de cannolo. Een typisch Italiaans gebakje dat bestaat uit een opgerolde koek gevuld met een heerlijke room. Ook moet u zeker de Lobster Tail proberen. Een tevens gevuld Italiaans gebakje in de vorm van een kreeftenstaart. Bij de Lobster Tail staat overigens aangegeven als een Buddy’s Pick (keuze), dan moet het wel een goede keuze zijn! Verder zijn er nog allerlei koekjes, gebakjes en taarten te koop. U zult watertandend langs de vitrines lopen om een keuze te maken.

Houdt u van goede patisserie of bent u gewoon fan van de serie Cake Boss en Buddy Valastro dan raad ik zeker aan om even langs te gaan bij Carlo’s Bake Shop voor bijvoorbeeld de beroemde cannoli. Het leuke aan Carlo’s Bake Shop is dat u van buitenaf een kijkje in de keuken kunt nemen, waar alles wordt gemaakt. De winkel is erg populair en ontzetten druk overdag. Als u de winkel binnenkomt moet u een kaartje trekken, wat je ook wilt bestellen. Daarom raad ik u aan er zo vroeg mogelijk heen te gaan om de drukte voor te zijn.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Bake Shop Interieur Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ in New York - Gebakjes

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets