Beste Donuts in New York

Koop tickets nu
Beste Donuts in New York

Wat zijn de beste donuts in New York? Donuts zijn één van de meest populaire snacks in de Verenigde Staten. New Yorkers eten graag een donut bij hun koffie, dus er zijn tientallen donutwinkels in de stad. Er zijn donuts in veel verschillende soorten, van de meest eenvoudige die u bij een food cart kunt krijgen tot de meest verfijnde van een chique bakkerij. Als u op zoek bent naar een goede donut in New York, kunt u naar een van de donutketens gaan, maar ik raad u ook aan om de kleine lokale donutwinkels te bezoeken. Hier is een lijst met enkele van de beste donuts in New York.

Donut Tour in New York

Als u liever niet zelf op donutjacht gaat, maar u wilt laten begeleiden langs de beste donutwinkels van New York, mis dan een van mijn favoriete tours niet: de Donut Tour in New York! U zult enkele van de beste donuts in New York proberen en ook enkele leuke delen van Manhattan ontdekken met uw gids. Of wilt u Brooklyn bezoeken en hun lokale lekkernijen proeven? Tijdens de Brooklyn Donut Tour krijgt u speciale donuts en andere gebakcreaties te proeven.

 1. The Donut Pub

  The Donut Pub begon hun avontuur in 1964 en sindsdien hebben ze zowel traditionele smaken als unieke smaken bereid, zoals donuts met zoute chocolade, donuts met siroop en bacon en hun beroemde Boston Kreme. Hun eerste locatie, gelegen aan 203 West 14th Street in West Village, is 24 uur per dag geopend. The Donut Pub donuts worden gemaakt zonder pinda’s en boomnoten, waardoor het de perfecte stop is voor iedereen met een notenallergie.

  Beste Donuts in New York - The Donut Pub Beste Donuts in New York - Donuts bij The Donut Pub

 2. The Doughnut Project

  In deze kleine West Village-winkel vindt u donuts met bourbon, thee of pindakaas. Ga er ‘s ochtends heen, want als u te lang wacht, is de kans groot dat ze niet op voorraad zijn! Ze brengen er zelfs limited editions uit. U vindt The Doughnut Project op 10 Morton Street.

  Beste Donuts in New York - The Doughnut Project

 3. Krispy Kreme Times Square

  Krispy Kreme is een keten van donutwinkels in de VS, die bekend staat om zijn ‘original glazed donut’ (een geglazuurde donut). Ze hebben verschillende winkels in New York, maar hun flagshipstore op Times Square is absoluut de meest indrukwekkende. Het is misschien druk, maar eenmaal binnen leidt het proces van het maken van de donuts u af van de wachttijd. Een must-try bij Krispy Kreme op Times Square is hun exclusieve Big Apple-donut, die wordt geleverd in een mooie groene doos.

  Erics Tip: Wanneer u de Big Apple donut van Krispy Kreme bestelt, wees dan klaar voor een verrassing. Het is de duurste donut die ik ooit heb gehad, maar ik vond het de ervaring waard.

 4. Dominique Ansel Bakery

  De maker van de beroemde cronuts, Dominique Ansel, mag niet ontbreken in deze lijst. Een cronut is een combinatie van een croissant en een donut die nu over de hele wereld wordt gekopieerd. De prijzen van de originele cronut zijn gelijk aan de bekendheid en populariteit van de plaats, de cronuts zijn ook vaak uitverkocht. Om er zelf eentje te bemachtigen, heeft u verschillende opties: een daarvan is om in de rij te staan bij de SoHo-winkel op 189 Spring Street (let op dat de rij voor de deur meestal al een uur voor opening begint). U kunt ook uw cronuts online bestellen en een ophaaldatum kiezen.

  Beste Donuts in New York Dominique Ansel Bakery Beste Donuts in New York - Dominique Ansel Bakery keuken

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief