Menu
Boeken over New York

Boeken over New York

Boeken over New York, daar zijn er genoeg van! Over de geschiedenis, de verschillende culturen of de showbizz: over New York raken schrijvers nooit uitgepraat. Maar welke zijn nou het leukst? Ik heb een paar leuke boeken voor u op een rijtje gezet, waarmee u veel over New York kunt leren. Elk boek heeft een andere invalshoek en ondertussen kunt u inspiratie opdoen voor bezienswaardigheden in de stad. Het is dus niet alleen erg leuk om te lezen, maar ook handig voor wanneer u naar New York gaat. Er staan tips in en u weet waar u zijn moet voor de leukste eettentjes. Verder zal uw reisgezelschap zich na het lezen van een van de boeken verbazen over uw kennis van New York!

Boek - Must Eat klein

Must Eat New York

De naam zegt het al: de beste en leukste eetgelegenheden van New York zijn per wijk samengevoegd in dit boek. U ontdekt in dit boek de vele verschillende culturen en bijbehorende gerechten. De verhalen over de kenmerken en soms geschiedenis zijn echt interessant om te lezen. Luc heeft bij alle adressen een Must Eat gekozen en zet deze centraal in zijn selecties. Volg de routes en proef!
Prijs: € 25,99

Klik hier voor meer informatie

Boek New York Resized

New York Resized

In dit boek vol met foto’s ontdekt u New York vanuit een heel ander perspectief. Fotograaf Jasper Léonard fotografeerde vanaf rooftops, bruggen en vanuit helikopters. Hij deed dit op zo’n manier, dat de grote stad net een miniatuurwereld lijkt. Erg mooi om te zien!
Prijs: € 16,99

Klik hier voor meer informatie

BE NY Family

BE NY Family

Voor wie New York bezoekt met kinderen is de reisgids BE NY Family een leuke aanvulling. De kleurrijke gids vol afbeeldingen en foto’s besteedt aandacht aan bekende en minder bekende highlights voor het hele gezin. Inclusief 99 Fun Facts over New York die jong en oud zullen verrassen!
Prijs: € 25,99

Klik hier voor meer informatie

Comments are closed.

Win a trip to New York
Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


van
tot
Zoek tickets