Boeken over New York

Boeken over New York, daar zijn er genoeg van! Over de geschiedenis, de verschillende culturen of de showbizz: over New York raken schrijvers nooit uitgepraat. Maar welke zijn nou het leukst? Ik heb een paar leuke boeken voor u op een rijtje gezet, waarmee u veel over New York kunt leren. Elk boek heeft een andere invalshoek en ondertussen kunt u inspiratie opdoen voor bezienswaardigheden in de stad. Het is dus niet alleen erg leuk om te lezen, maar ook handig voor wanneer u naar New York gaat. Er staan tips in en u weet waar u zijn moet voor de leukste eettentjes. Verder zal uw reisgezelschap zich na het lezen van een van de boeken verbazen over uw kennis van New York!

Boek - Must Eat kleinMust Eat New York

De naam zegt het al: de beste en leukste eetgelegenheden van New York zijn per wijk samengevoegd in dit boek. U ontdekt in dit boek de vele verschillende culturen en bijbehorende gerechten. De verhalen over de kenmerken en soms geschiedenis zijn echt interessant om te lezen. Luc heeft bij alle adressen een Must Eat gekozen en zet deze centraal in zijn selecties. Volg de routes en proef!

 

Prijs: € 25,99
Klik hier voor meer informatie

 

Boeken over New York - New York New YorkNew York New York

Fotograaf Richard Koek heeft de drukke en alsmaar veranderende stad vastgelegd. Zijn werk was al te zien op exposities in Nederland en in New York, en nu ook gebundeld in het boek New York New York. Het is gevuld met paginagrote foto’s waarin de diversiteit onder de New Yorkers centraal staat.

Prijs: € 44,99
Klik hier voor meer informatie

 

Boeken over New York - The Lazy FrenchieThe Lazy Frenchie

The Lazy Frenchie is een lifestyle gids voor Instagram lovers en een mooi boek voor iedereen die gek is op New York. Ontdek de vele Instagram-waardige plekken die de stad te bieden heeft. Ook als u al vaker in New York bent geweest zult u hiermee weer nieuwe plekken ontdekken die de moeite waard zijn. Het boek is handig opgedeeld in de verschillende wijken en buurten die New York kent en in handige categorieën zoals ijswinkels, musea en restaurants. Zo kunt u alle plekken eenvoudig terugvinden in New York.

Prijs: € 16,99
Klik hier voor meer informatie

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets