Brunch in New York

Koop tickets nu
Brunch in New York

Brunch in New York is een van de dingen die New Yorkers in hun weekend graag doen. Bij een NYC brunch horen mimosa’s en natuurlijk iets te eten. Van pancakes tot avocado toast; het kan allemaal tijdens een brunch. Tijdens uw trip naar New York is het leuk om te gaan brunchen in het weekend.

Contents

Wat houdt een brunch in?

Brunchen in New York is een gebruikelijk iets om te doen. New Yorkers komen met vrienden bij elkaar en/of eten en drinken hun kater weg. Een brunch is een combinatie van een ontbijt (breakfast) en lunch, vandaar ook de naam brunch. De brunch begint meestal pas na 12.00 uur. Dit is ook het tijdstip dat er alcohol geschonken mag worden in New York. De brunch duurt ongeveer tot 16.00 uur. Een bekend begrip is een bottomless brunch. Dit houdt in dat er eindeloos mimosa’s, of een ander drankje, worden geschonken. De serveerders zullen ervoor zorgen dat uw glas nooit leeg is. Van relaxte brunches naar boozy drag brunches, in New York is het allemaal te vinden.

Brunch in New York

Er zijn verschillende brunch plekken in New York. Sommige hebben een thema, zoals een drag brunch, andere zijn klassiek of met live muziek. Erg leuk om te doen met vrienden of uw geliefde. Doordat brunchen in New York erg geliefd is, is het handig om vooraf uw brunch te boeken.

Bekijk alle opties voor een brunch in New York hier

Erics tip: Mijn ervaring is dat het erg lastig is om een plek te vinden om te brunchen, wanneer u niet gereserveerd heeft. Reserveer daarom altijd van tevoren een tafel. Doet u dit niet, verwacht dan een lange wachttijd voordat u aan tafel kunt.

Brunchen op het water

U kunt ook voor een brunch op het water gaan. Breng een zaterdag- of zondagmiddag door met onbeperkt mimosa’s, typische brunchgerechten en natuurlijk uitzicht op de skyline. De brunch cruise in New York is leuk om met vrienden te doen en heeft een geweldige sfeer. Onderweg krijgt u een 3-gangen brunch geserveerd onder het genot van live muziek.

Wilt u genieten van een mimosa of een glas prosecco terwijl u het uitzicht op de skyline van Manhattan bewondert vanaf een zeilboot? Met deze Weekend Brunch Sail, een klassiek schip uit 1929 vaart u over de wateren van New York. Zie het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Brooklyn Bridge van dichtbij, terwijl ondertussen er een brunch buffet wordt geserveerd waar onder meer muffins, bagels en andere lekkernijen te vinden zijn.

Gospel tour met Brunch

Wanneer u een gospel tour in New York bijwoont, kunt u naast de gospelmuziek en de sfeer, ook een brunch met soul food ervaren. Tijdens de tour bezoekt u een kerk in Harlem waar u een traditionele zondagdienst bijwoont. Als afsluiter kunt u genieten van een brunch in een lokaal restaurant.

Boek de Harlem Gospel Tour met Brunch hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets