High Tea in New York

High Tea in New York

High tea in New York is perfect voor wie de drukte even wil verruilen voor een meer sprookjesachtig decor. Dit kan bij Alice’s Tea Cup. Deze wondere wereld van vers gebakken koekjes, taart, scones en tientallen soorten thee heeft drie verschillende locaties aan de Upper East en Upper West Side van New York en in Brooklyn, waar u terecht kan voor een heerlijke high tea.

Alice’s Tea Cup locaties

De locaties van Alice’s Tea Cup zijn geïnspireerd op Alice in Wonderland en worden daarom ook wel ‘hoofdstukken’ (chapters) genoemd. Chapter I ligt aan de Upper West Side, Chapter II aan de Upper East Side en in Brooklyn bevindt zich de afhaallocatie Alice’s To Go. De inrichting is op iedere locatie verschillend, maar heeft altijd een knipoog naar scènes uit het boek of de film. De menu’s zijn echter grotendeels hetzelfde en bevatten naast zoete versnaperingen ook sandwiches, soepen, salades en hoofdgerechten. Er is een enorme keuze aan theesoorten van over de hele wereld die in schattige potten worden geserveerd.

Alice’s Afternoon Tea

Hoewel u bij Alice’s Tea Cup prima terecht kan voor een lunch, grossiert men hier in high teas. U heeft de keuze uit drie verschillende varianten van Alice’s Afternoon Tea op basis van het aantal personen waarmee u komt. ‘The Nibble’ is bedoeld voor één persoon, ‘The Madhatter’ voor twee tot vier personen en ‘The Jabberwocky’ vult de hongerige magen van grotere groepen. Alle varianten voorzien u van een pot thee per persoon (smaak uiteraard zelf te bepalen), sandwiches naar keuze, vers gebakken scones en een selectie aan koekjes of taart. Het geheel wordt mooi gepresenteerd op etagères. De kwaliteit van zowel de thee als de hapjes is ontzettend goed. De sandwiches smaken kraakvers en de scones zijn nog warm als ze op uw bord belanden.

High Tea in New York - Alice's Tea Cup in Upper West Side High Tea in New York - Alice's Tea Cup

Alice’s Tea Cup is favoriet bij moeders en nanny’s in de Upper East en Upper West Side en is inderdaad een leuke plek om kinderen mee naartoe te nemen. Zeker omdat de hapjes – met name de koekjes en de taart – bij kids in de smaak vallen. Het betekent echter niet dat Alice’s Tea Cup alleen leuk is voor kinderen. De locaties zijn zo ingedeeld dat er een tearoom is waar ouders met kinderen terecht kunnen én er een tearoom is waar volwassenen rustig van hun high tea kunnen genieten. Perfect dus om met vriendinnen, zusjes, moeders of zelfs geliefden te doen.

High Tea in New York - Alice's Tea Cup Koekjes High Tea in New York - Alice's Tea Cup Zoetigheid

High tea bij Alice’s Tea Cup: een leuke ervaring

Een high tea bij Alice’s Tea Cup is niet goedkoop, maar wel een leuke ervaring. U kunt hier ook ontbijten, lunchen of brunchen. Als u wilt reserveren voor een high tea, doe dit dan minimaal een aantal dagen van tevoren. De locaties zijn erg populair en dat maakt dat u anders niet terecht kan op de door u gewenste datum. U vindt Alice’s Tea Cup op 102 West 73rd Street (Chapter I, Upper West Side), op 156 East 64th Street (Chapter II, Upper East Side) en op 43 Hicks Street (To Go, Brooklyn).

High Tea in New York - Alice's Tea Cup binnen High Tea in New York - Alice's Tea Cup Theepot

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets