Gray Line Hop-on Hop-off bus in New York

Koop tickets nu
Gray Line Hop-on Hop-off bus in New York

De rode Gray Line Hop-on Hop-off bussen in New York zijn misschien wel de bekendste sightseeingbussen. Een of meer van de tours doen is de perfecte manier om de stad en attracties te verkennen tijdens de eerste dagen van uw verblijf. Er zijn meer dan veertig haltes waar u in en uit kunt stappen. Tijdens de rit zal de gids u alles vertellen over de bekende attracties van New York.

Boek uw tickets voor de rode Gray Line Hop-on Hop-off bus hier

Gray Line routes

In New York rijden de rode Hop-on Hop-off bussen vier verschillende routes:

 • Downtown tour
 • Uptown tour
 • Brooklyn tour
 • Avondtour

Downtown tour (ongeveer 2 uur)

De Uptown en Downtown tours gaan door Manhattan. De bussen rijden langs alle belangrijke bezienswaardigheden. De Downtown route begint op Times Square en stopt onder andere bij het Empire State Building, in Soho, Little Italy en Chinatown en bij Battery Park. Als u een ticket koopt voor 24 uur, mag u gedurende 24 aansluitende uren onbeperkt van deze route gebruikmaken.

Uptown tour (ongeveer 2 uur)

Met tickets van 48 of 72 uur mag u ook gebruikmaken van alle andere tours, waaronder de Uptown tour. Deze tour begin eveneens op Times Square en gaat helemaal rond Central Park. Als u blijft zitten, duurt de gehele tour ongeveer twee uur. U kunt er onderweg natuurlijk ook voor kiezen om uit te stappen, bij onder andere het American Museum of Natural History, de Upper West Side, het Apollo Theater in Harlem of het Guggenheim Museum.

Brooklyn tour (ongeveer 1,5 uur)

De Brooklyn tour is een uitgebreide tour door Brooklyn met maar liefst acht stops. De tour gaat drie keer per dag, vanaf Old Fulton Street bij Prospect Street in Brooklyn. Om bij deze halte te komen, kunt u de metrolijnen A of C pakken naar High St of F naar York St. De bus rijdt door Brooklyn, waar u bijvoorbeeld Barclays Center, Brooklyn Botanic Garden en het Brooklyn Museum kunt zien.

Avondtour (ongeveer 2,5 uur)

Als u Hop-on Hop-off tickets heeft gekocht voor minimaal 48 uur mag u de avondtour zeker niet overslaan. Dit is geen echte Hop-on Hop-off tour, want u kunt onderweg niet op- of afstappen. Maar dat is helemaal niet erg, want u wilt deze route ook zeker tot het eind blijven zitten! Bij de avondtour rijdt de bus door Manhattan en over de Manhattan Bridge naar Brooklyn. Als u de avondtour doet, zult u de mooist verlichte plekjes van de stad zien. Rond de feestdagen wordt de avondtour vervangen door de Holiday Lights Tour. Wanneer u deze tour doet, zult u de magische kerstetalages, versieringen en lichtjes van New York ontdekken.

Gray Line Hop-on Hop-off bus in New York - Night Tour Gray Line Hop-on Hop-off bus in New York - Brooklyn in de Avond

Gray Line tickets

De Gray Line Hop-on Hop-off bus biedt verschillende tickets en pakketten.

Dagtickets

U kunt tickets kopen voor een of meerdere dagen. De goedkoopste optie is een ticket voor 24 uur, waarmee u slechts één route (Downtown, Uptown of Brooklyn) kunt doen. Heeft u maar één dag de tijd in New York? Dan kunt u beter kiezen voor het ticket van één dag van Big Bus, waarmee u zowel de Downtown als de Uptown Tour kunt doen.

Meer uitgebreide opties zijn de tickets voor 48 of 72 uur. Hiermee kunt u onbeperkt alle verschillende routes overdag doen en één keer de avondtour. Met deze tickets verkent u in een paar dagen de hele stad!

Boek uw dagtickets voor de Gray Line Hop-on Hop-off bus hier

Hop-on Hop-off en Attracties Kortingspakket

Naast de dagtickets zijn er ook een aantal speciale pakketten te boeken met de Hop-on Hop-off bus. De beste optie is het Hop-on Hop-off en Attracties Kortingspakket (ook wel bekend als het Freestyle Pakket), waarbij u bustickets voor 72 uur combineert met tickets voor 3, 5 of 7 attracties. Met dit pakket kunt u ook het One World Observatory bezoeken, dit kan met geen enkele andere kortingspas. U kunt uw papieren of mobiele voucher voor dit pakket inwisselen bij het Gray Line Visitor Center bij Times Square.

Lees hier meer over het Hop-on Hop-off en Attracties Kortingspakket

Avondtour

Wilt u overdag geen gebruikmaken van de Hop-on Hop-off bus, maar wel ‘s avonds een tour doen langs de mooi verlichte delen van de stad? Dan kunt u hiervoor losse tickets boeken. De avondtour duurt ongeveer 2,5 uur. Eind november en december kunt u hiervoor in de plaats een Holiday Lights Tour doen om u te vergapen aan de mooie kerstverlichting van Manhattan.

Boek uw tickets voor de avondtour hier

Gray Line Hop-on Hop-off bus in New York - Gids

Praktische informatie

Na het boeken van de tickets ontvangt u een voucher per e-mail. Hierop vindt u aanvullende informatie. U hoeft de voucher niet inwisselen voor u de bus instapt. U kunt uw papieren of mobiele ticket scannen bij iedere stop op de route en instappen.

Download de Gray Line plattegrond hier

 • Vertrekpunt: Times Square
 • Vertrektijden:
  • Downtown route: tussen 08.00 en 18.00 uur elke 20-25 min
  • Uptown route: tussen 9.00 en 17.00 uur elke 25-30 min
  • Brooklyn route: tussen 10.00 en 15.00 uur, elke 25-30 min
  • Avondtour: dagelijks om 18.30 uur
 • De bussen rijden niet op 25 december en 1 januari en van 9.00 tot 12.00 uur op kerstavond en oudejaarsavond.
 • De Holiday Lights Tour is niet beschikbaar op Thanksgiving Day, kerstavond, eerste kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag.
 • Kinderen onder de 3 mogen gratis reizen.

Koop uw tickets voor de rode Hop-on Hop-off bus hier

Kijk hier voor andere aanbieders van Hop-on Hop-off bussen in New York

Gray Line Hop-on Hop-off bus in New York - Opstappen

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets