Jersey Boys in New York Tickets

Jersey Boys in New York Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop uw Jersey Boys in New York tickets voordat u naar New York gaat. Online theatertickets kopen is makkelijk en het bespaart u tijd en geld. Jersey Boys in New York is niet zomaar een jukeboxmusical. Het is het tamelijk onbekende, autobiografische verhaal van The Four Seasons, een populaire band uit de jaren 60. The Four Seasons, opgericht in New Jersey, werden wereldberoemd. Ze scoorden vele top 10-hits die later werden gecoverd door andere bands en artiesten. Jersey Boys speelt in New World Stages.

Koop uw kaartjes voor Jersey Boys hier
Koop tickets, u betaalt geen servicekosten

Frankie Valli & The Four Seasons

Jersey Boys beschrijft het klassieke succesverhaal (met een wat minder succesvol einde) van de band. De op het eerste gezicht frisse en onschuldige Boys blijken niet zo’n onschuldig verleden te hebben. En dit maakt het verhaal natuurlijk net wat interessanter! Tijdens de musical zult u zin krijgen om mee te klappen en te bewegen op de geweldige nummers. Als u de muziek kent, zal uw bezoek aan Jersey Boys een heerlijke nostalgische avond worden! Kent u de muziek niet? Dan weet ik zeker dat ook u neuriënd het theater zult verlaten!

Deze rock-‘n-rollmusical in documentairestijl vertelt het verhaal van de belangrijkste leden van The Four Seasons: Fankie Vallie, Bob Gaudio, Tommy DeVito en Nick Massi. Om de beurt, elkaar afwisselend zoals de vier seizoenen, vertellen de bandleden hun verhaal. Ieder bandlid herinnert zich de gebeurtenissen op een andere manier. Dit zorgt voor een boeiend en dynamisch verhaal, maar ook voor spanningen.

Jersey Boys in New York Tickets - Handdruk Jersey Boys in New York Tickets - Optreden

Terug naar de jaren 60!

U zult genieten van het aparte New Jersey-accent en de popartachtige setting. Maar degene die echt de show steelt is ‘Frankie Vallie’ met zijn buitengewoon bijzondere falsetstem.  U zult direct begrijpen waarom de band later Frankie Valli and The Four Seasons werd genoemd! Als echte performers betrekken de Boys het publiek bij de show waardoor het lijkt alsof de échte Four Seasons op het toneel staan. Dit is dan ook één van de redenen dat de musical Jersey Boys zo populair is: de verhaallijn is authentiek en de acteurs en de band zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Zodra bekende nummers als ‘Big Girls Don’t Cry’ en ‘Walk Like a Man’ (en niet te vergeten ‘Can’t Take My Eyes Off You’) worden ingezet, gaat het dak eraf!

Jersey Boys in New York Tickets - Frankie Valli and The Four Seasons Jersey Boys in New York Tickets - Angels

Hoe koop ik Jersey Boys in New York Tickets?

Jersey Boys tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail of telefoon
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
 • Als u voor een flexticket kiest, kunt u tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Koop uw kaartjes voor Jersey Boys hier

Erics Tip: Jersey Boys is geen familiemusical. In de musical komt veel grof taalgebruik en soms ook geweld voor. De show is een echte aanrader voor iedereen die is opgegroeid met de muziek van The Four Seasons (halverwege de jaren 60). Jersey Boys is ook zeker leuk voor degenen die niet zijn opgegroeid met de nummers van de band. U kent vast enkele bekende hits!

COVID-19 richtlijnen

Beperkt aantal tickets beschikbaar. Social distancing en mondkapjes vereist. Verplichte negatieve PCR of COVID-19 sneltest, of bewijs van volledige COVID-19 vaccinatie.

 Informatie over de voorstelling

 • Kan ongeschikt zijn voor kinderen van 12 jaar en jonger
 • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: New World Stages – Stage One, 340 West 50th Street
 • voor de zaalplattegrond van het New World Stages – Stage One Theater

Koop uw kaartjes voor Jersey Boys hier

Liever een andere musical dan Jersey Boys?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor Jersey Boys Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets