Jersey Boys in New York Tickets

Jersey Boys in New York Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop uw Jersey Boys in New York tickets voordat u naar New York gaat. Online theatertickets kopen is makkelijk en het bespaart u tijd en geld. Jersey Boys in New York is niet zomaar een jukeboxmusical. Het is het tamelijk onbekende, autobiografische verhaal van The Four Seasons, een populaire band uit de jaren 60. The Four Seasons, opgericht in New Jersey, werden wereldberoemd. Ze scoorden vele top 10-hits die later werden gecoverd door andere bands en artiesten. Jersey Boys speelt in New World Stages.

Koop uw kaartjes voor Jersey Boys hier
Exclusief: Selecteer de optie 'Flex Tickets' bij het afrekenen en annuleer of wijzig uw boeking tot 48 uur voor de show!

Frankie Valli & The Four Seasons

Jersey Boys beschrijft het klassieke succesverhaal (met een wat minder succesvol einde) van de band. De op het eerste gezicht frisse en onschuldige Boys blijken niet zo’n onschuldig verleden te hebben. En dit maakt het verhaal natuurlijk net wat interessanter! Tijdens de musical zult u zin krijgen om mee te klappen en te bewegen op de geweldige nummers. Als u de muziek kent, zal uw bezoek aan Jersey Boys een heerlijke nostalgische avond worden! Kent u de muziek niet? Dan weet ik zeker dat ook u neuriënd het theater zult verlaten!

Deze rock-‘n-rollmusical in documentairestijl vertelt het verhaal van de belangrijkste leden van The Four Seasons: Fankie Vallie, Bob Gaudio, Tommy DeVito en Nick Massi. Om de beurt, elkaar afwisselend zoals de vier seizoenen, vertellen de bandleden hun verhaal. Ieder bandlid herinnert zich de gebeurtenissen op een andere manier. Dit zorgt voor een boeiend en dynamisch verhaal, maar ook voor spanningen.

Jersey Boys in New York Tickets - Handdruk Jersey Boys in New York Tickets - Optreden

Terug naar de jaren 60!

U zult genieten van het aparte New Jersey-accent en de popartachtige setting. Maar degene die echt de show steelt is ‘Frankie Vallie’ met zijn buitengewoon bijzondere falsetstem.  U zult direct begrijpen waarom de band later Frankie Valli and The Four Seasons werd genoemd! Als echte performers betrekken de Boys het publiek bij de show waardoor het lijkt alsof de échte Four Seasons op het toneel staan. Dit is dan ook één van de redenen dat de musical Jersey Boys zo populair is: de verhaallijn is authentiek en de acteurs en de band zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Zodra bekende nummers als ‘Big Girls Don’t Cry’ en ‘Walk Like a Man’ (en niet te vergeten ‘Can’t Take My Eyes Off You’) worden ingezet, gaat het dak eraf!

Jersey Boys in New York Tickets - Frankie Valli and The Four Seasons Jersey Boys in New York Tickets - Angels

Hoe koop ik Jersey Boys in New York Tickets?

Jersey Boys tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail of telefoon
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Koop uw kaartjes voor Jersey Boys hier

Erics Tip: Jersey Boys is geen familiemusical. In de musical komt veel grof taalgebruik en soms ook geweld voor. De show is een echte aanrader voor iedereen die is opgegroeid met de muziek van The Four Seasons (halverwege de jaren 60). Jersey Boys is ook zeker leuk voor degenen die niet zijn opgegroeid met de nummers van de band. U kent vast enkele bekende hits!

COVID-19 richtlijnen

Beperkt aantal tickets beschikbaar. Social distancing, mondkapjes en bewijs van een volledige, door de WHO goedgekeurde COVID-19 vaccinatie vereist. Kinderen onder de 12 jaar moeten het bewijs leveren van een negatieve PCR-test die binnen 72 uur voorafgaand aan de show is genomen of een 6 uur oude negatieve antigeentest. Iedereen in uw gezelschap moet een identiteitsbewijs meenemen.

 Informatie over de voorstelling

 • Kan ongeschikt zijn voor kinderen van 12 jaar en jonger
 • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: New World Stages – Stage One, 340 West 50th Street
 • voor de zaalplattegrond van het New World Stages – Stage One Theater

Koop uw kaartjes voor Jersey Boys hier

Liever een andere musical dan Jersey Boys?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

 • ma 15 november 2021 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • wo 17 november 2021 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • do 18 november 2021 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • vr 19 november 2021 - 20:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • za 20 november 2021 - 14:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • za 20 november 2021 - 20:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • zo 21 november 2021 - 14:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • ma 22 november 2021 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • ma 29 november 2021 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • wo 1 december 2021 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1

Bestel hier uw tickets voor Jersey Boys Bestel hier uw tickets

* De laagste prijs voor deze musical is (o.a.) gevonden op ma 15 november 2021 19:00

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets