Museum of Broadway in New York

Koop tickets nu
Museum of Broadway in New York

Museum of Broadway in New York staat geheel in het teken van de geschiedenis en het belang van Broadway. Het Broadway museum is een interactief museum dat de ontwikkeling van Broadway vertelt en een kijkje achter de schermen biedt door middel van verschillende ruimtes die elk een eigen thema hebben. Het museum bij Times Square is een must voor elke fan van Broadway musicals.

Koop uw tickets voor Museum of Broadway hier

Contents

Museum of Broadway in New York

Het museum in New York is een interactieve ervaring met verschillende ruimtes. Deze zijn ontworpen door mensen die op Broadway werken of hebben gewerkt en perfect voor uw volgende post op Instagram.

Map Room

The Map Room staat in het teken van het ontstaan van Broadway en de verschuiving van verschillende locaties tot aan Times Square. Hier kunt u een voorproefje krijgen van alle huidige Broadway-shows en meer te weten komen over de theaters.

The Timeline

In The Timeline komt u meer te weten over het vooruitstrevende karakter van het New Yorkse theaterleven. Er worden verschillende belangrijke Broadway musicals, pioniers van het theater en cruciale momenten in kaart gebracht. Wandel door de geschiedenis van Broadway, bekijk foto’s en creëer uw eigen muzikale moment.

Museum of Broadway in New York Interactief Museum of Broadway in New York Geschiedenis

The Making of A Broadway Show

In de ruimte genaamd The Making of a Broadway Show gaat u “backstage” in de wereld van Broadway. Het geeft u een heel nieuwe kijk op het echte werk dat toneelstukken en musicals tot leven heeft gebracht. Bekijk het werk van toneelmanagers, decorontwerpers, technici en theaterfotografen. Krijg een glimp te zien van Broadway-kostuums en luister hoe de marketeers een musical promoten.

Erics Tip: “Wilt u nog meer ins en outs zien van Broadway? Dan is de Broadway Theater Wandeltour een leuke optie om te doen. Tijdens de tour neemt uw gids, die een acteur op Broadway is, u mee langs verschillende theaters, vertelt u over de geschiedenis en u hoort alle verhalen van het leven op Broadway.”

Praktische Informatie

Het museum bevindt zich in het hart van Broadway, vlakbij Times Square. Meer dan veertig theaters zijn in deze buurt te vinden.

  • Openingstijden: Dagelijks geopend
  • Locatie: 145 West 45th Street, in de buurt van Times Square

Koop uw tickets voor Museum of Broadway hier

Museum of Broadway in New York - Kostuums Museum of Broadway in New York - Kunst

Waar koop ik tickets voor Museum of Broadway?

U kunt uw tickets vooraf online hier kopen. Lees meer hier.

Wat is er te zien in Museum of Broadway?

Museum of Broadway is een interactief museum dat de ontwikkeling van Broadway vertelt en een kijkje achter de schermen biedt. Lees meer hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets