Museum of Ice Cream in New York

Koop tickets nu
Museum of Ice Cream in New York

Het Museum of Ice Cream in New York, kortweg MOIC, is een experience die volledig in het teken staat van de universele liefde voor ijs. MOIC is een verzameling ruimtes met allemaal een eigen thema, waar al uw zintuigen geprikkeld worden. Zoals het museum zelf zegt: “Museum of Ice Cream transformeert concepten en dromen in ruimtes die verbeelding en creativiteit uitlokken”. Het museum is een waar paradijs voor ijsliefhebbers. U ziet er kunst over ijs, leert over de geschiedenis van ijs en natuurlijk… proeft u er ijs!

Koop uw Museum of Ice Cream in New York tickets hier

Wat is MOIC NYC

Het Museum of Ice Cream is een plek waar u onder het genot van een ijsje uw nieuwste Instagram-profielfoto maakt. Het wordt een museum genoemd, maar is vooral een ‘experience’. MOIC bestaat uit dertien ruimtes waar telkens iets anders te beleven is, allemaal in het teken van ijs. In de ene ruimte worden er ijscoupes uitgedeeld, een andere staat vol gekleurde spiegels en als u doorloopt ontdekt u allemaal fotogenieke hoekjes, plekken om te zitten, gekleurde wanden en allerlei soorten activiteiten met ijs als centraal thema. In een volgende ruimte wordt er weer een ander ijsje uitgedeeld en de uitsmijter van het museum is een bad vol gekleurde sprinkles. En als al dat ijs u nog niet genoeg kind heeft laten voelen, dan doet de drie verdiepingen hoge glijbaan dat zeker. Het Museum of Ice Cream is misschien wel het best te omschrijven als een speeltuin voor jong volwassenen!

Erics tip: De beste tijd om het Museum of Ice Cream te bezoeken is in de ochtend op een doordeweekse dag. Het zal dan minder druk zijn, hierdoor kunt u op eigen tempo door de experience zonder haast. Tijdens uw bezoek kunt u ijs proeven, ik heb vijf verschillende soorten ijs mogen proeven!

Museum of Ice Cream in New York - Roze Metro Museum of Ice Cream in New York - High Tea

Activiteiten bij Museum of Ice Cream

U bezoekt het Museum of Ice Cream natuurlijk vooral om de bijzondere ruimtes te ervaren, maar het museum organiseert ook regelmatig evenementen en workshops. Zo kunt u zich aanmelden voor een workshop ijs maken. Daarnaast is het mogelijk om de bijbehorende shop te bezoeken en een ice cream cocktail te drinken bij de outdoor bar.

Praktische informatie

  • Openingstijden:
    • Het museum is open van woensdag tot maandag
    • Gesloten op dinsdag
  • Locatie: Het adres van het Museum of Ice Cream is 558 Broadway in SoHo.

Koop uw Museum of Ice Cream in New York tickets hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief