Spa in New York

Koop tickets nu
Spa in New York

De beste spa in New York is de QC NY Spa op Governors Island. Deze spa heeft, naast sauna’s en zwembaden, meer dan twintig wellness ervaringen en adembenemend uitzicht op de skyline van New York. Hier waant u zich in luxe en kalmte. Wissel de drukte van New York in, voor een paar uur ontspanning.

Boek uw ticket voor QC Spa in New York hier

Als tickets voor de QC Spa in New York niet beschikbaar zijn, kunt u ook een behandeling boeken bij deze dagspa in New York.

Contents

Spa in New York

De New York spa heeft meer dan twintig wellness ervaringen; van sauna’s en stoombaden tot infrarood bedden en spabaden. Vanaf de buitenzwembaden, die aangenaam verwarmd zijn, kunt u genieten van het uitzicht op Manhattan met een cocktail in de hand. Doordat de spa ruim is opgezet, is er ruimte genoeg voor elke gast. Alles is gemaakt om tot rust te komen en heeft een gevoel van luxe. Leun achterover en ontspan.

De spa is te vinden op Governors Island, een klein eiland ten zuidoosten van Manhattan. Het is een perfecte plek om de stadsdrukte van u af te laten glijden. Op het eiland is veel geschiedenis te vinden. Zo zijn de gebouwen van de spa al meer dan honderd jaar oud en werden deze vroeger gebruikt als legerkazernes. Nu zijn de gebouwen mooi gerenoveerd tot luxe spa.

Spa in New York - QC NY Spa Spa in New York - Uitzicht

QC NY Spa

Met uw ticket krijgt u urenlang lang toegang tot de spa in New York. Hier kunt u genieten van alle wellness en bij aankomst krijgt u slippers en een badjas. Ook zijn er lockers beschikbaar waar u uw spullen kunt bewaren en zijn er door de hele spa handdoeken te vinden die u kunt gebruiken. Verder kunt u genieten van koffie, thee, water en wat kleine snacks. U kunt uzelf extra verwennen door een behandeling bij te boeken, zoals een massage of een facial, en uzelf te trakteren op een lunch.

Erics Tip: “Ik was aangenaam verrast door de spa; er is genoeg ruimte, er is voor iedereen wat wils en het is dichtbij Manhattan. Voor een paar uur ontspanning is het het geld waard. Extra leuk om dit als cadeau voor Moederdag te geven of om met geliefde te bezoeken. Wanneer u met vriendinnen naar New York gaat, mag een bezoek aan de spa niet ontbreken.”

Spa in New York - Drankjes

Praktische Informatie

U komt bij de spa door middel van de ferry die vanuit Downtown Manhattan vertrekt. De ferrytocht zit bij het ticket voor de spa inbegrepen.

  • Locatie: Governors Island
  • Openingstijden: Dagelijks geopend
  • Minimumleeftijd: 21 jaar

Boek uw ticket voor QC Spa in New York hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets