Moederdag in New York 2025

Moederdag in New York

Moederdag in New York wordt net als bij ons elk jaar gevierd op de tweede zondag in mei. In 2025 valt Moederdag op zondag 11 mei. Bent u op Moederdag in New York en wilt u iets speciaals doen voor uw moeder of geliefde? Bekijk dan mijn tips voor een Moederdag in New York om nooit te vergeten!

Contents

Wat te doen op Moederdag in New York?

Wilt u weten wat u kunt doen op Moederdag in New York? Kijk dan eens naar mijn suggesties hieronder:

Een Broadwaymusical op Moederdag

Voor musicalliefhebbers is een bezoek aan een Broadwayshow in New York op Moederdag een geweldige optie! Trakteer uw moeder op een onvergetelijke avond uit in een van de prachtige Broadwaytheaters. Klassiekers als Moulin Rouge, Chicago en Wicked zijn goede opties voor deze speciale gelegenheid.

Moederdag in New York - Wicked Moederdag in New York - Brunch Cruise

Dinner Cruise

Als u iets bijzonders wilt doen op Moederdag in New York, dan is een dinner cruise een goed idee. Geniet van een diner met uitzicht op de skyline van Manhattan. Voor een luxe diner op een boot met grote ramen boekt u de Bateaux Dinner Cruise. U kunt ook kiezen voor een andere dinner cruise of lunch cruise in New York.

Moederdag in New York - Alices Tea Cup Moederdag in New York - Georgetown Cupcakes

High tea

Een high tea bij Alice’s Tea Cup in New York is leuke tip voor deze dag. Geniet van koekjes, scones en sandwiches in de stijl van Alice in Wonderland. Ze serveren verschillende soorten high teas, dus of u nou met een klein gezelschap bent of met de hele familie, er is altijd een high tea die bij u past. Reserveren is hier wel zeer belangrijk.

Op zoek naar een New Yorkse traktatie ‘on the go’ voor uw moeder? Er zijn vele goede bakeries met heerlijke cupcakes in New York. En is ze een echte Cake Boss-fan, neem haar dan mee voor een van Buddy’s cupcakes bij Carlo’s Bakery.

Moederdagbrunch

Een brunch is een leuke manier om Moederdag in New York door te brengen. Neem een mimosa en geniet van een lekkere maaltijd. Of u op zoek bent naar een klassieke brunch of eentje met een drankje erbij, er zijn veel opties voor brunch in New York.

Extra tips voor Moederdag

U kunt online een mooi boeket bloemen bestellen en in uw hotel laten bezorgen. Bloemen zijn niet goedkoop in New York, maar dit is wel een grote verrassing voor uw moeder op deze Moederdag. Ook een bezoek aan Central Park is aan te raden. Loop over The Mall of boek een koetsrit.

Als u uw moeder een mooi cadeau wilt geven waar ze meteen van kan genieten, kunt u een massage of gezichtsbehandeling boeken bij de spa in New York. Reserveer wel ruim van tevoren, want de spa is vaak druk op Moederdag.

Kijk op de kalender van mei voor mijn meest actuele Moederdagtips.

Moederdag in New York - The Mall in Central Park

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets