The Book of Mormon op Broadway Tickets

The Book of Mormon op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

The Book of Mormon op Broadway tickets kunnen gemakkelijk online gekocht worden. Ik raad u aan uw theatertickets te kopen voordat u naar New York gaat om tijd te besparen. The Book of Mormon is een van de best lopende musicals op Broadway.

Koop uw kaartjes voor Book of Mormon hier

Koop The Book of Mormon tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

Mormoonse Missionarissen

The Book of Mormon vertelt het verhaal van twee jonge Mormoonse missionarissen: de stevige ouderling Arnold Cunningham en de knappe ouderling Kevin Price. Ze worden samen naar Uganda gestuurd om de lokale bevolking te bekeren tot het Mormoonse geloof. Al gauw komen ze erachter dat deze missie heel anders verloopt dan ze hadden verwacht wanneer blijkt dat de lokale bevolking bestaat uit godslasteraars en hun leider homoseksueel  is. Een heel andere bestemming dus dan het zonnige Florida waar de missionarissen op hadden gehoopt.

The Book of Mormon op Broadway Tickets - Met Locals The Book of Mormon op Broadway Tickets - Arnold en Kevin

South Park en The Lion King?

The Book of Mormon is een grappige musical met veel grof taalgebruik en lekkere liedjes. Het is een show van de makers van South Park, Trey Parker en Matt Stone in samenwerking met de man achter Avenue Q, Robert Lopez. In 2011 werd de musical genomineerd voor 14 Tony Awards en sleepte er 9 in de wacht, waaronder de Award voor Best Musical. The Book of Mormon wordt opgevoerd in het Eugene O’Neill Theatre. De show is zeker niet voor watjes, want niets blijft onbesproken – AIDS, genocide, besnijdenis, armoede, geloof en zelfs The Lion King komen aan bod. The Book of Mormon bewijst dat overal om gelachen kan worden. Maar wat had u dan verwacht van de makers van South Park?

The Book of Mormon op Broadway Tickets - Missionarissen The Book of Mormon op Broadway Tickets - In Uganda

Hoe koopt u The Book of Mormon op Broadway Tickets?

The Book of Mormon tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Book of Mormon hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
 • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Erics Tip: Als u van South Park humor houdt, dan vindt u deze musical geweldig. Als u er niet van houdt, dan kunt u beter naar een andere musical gaan! Echt. The Book of Mormon is een van de meest populaire musicals en dat is niet voor niets. U zult waarschijnlijk non-stop moeten lachen. Er worden veel verwijzingen gemaakt naar de huidige populaire (Amerikaanse) cultuur, waardoor u zich goed in het verhaal kunt inleven. Dit is dé show voor een avond vol vermaak!

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 17 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: Ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Eugene O’Neill Theatre, 230 West 49th Street
 • voor de zaalplattegrond van het Eugene O’Neill Theater

Koop uw kaartjes voor Book of Mormon hier

Liever een andere musical dan The Book of Mormon?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor The Book of Mormon Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets