Van Newark naar LaGuardia of LaGuardia naar Newark

Van Newark naar LaGuardia of LaGuardia naar Newark

Omdat LaGuardia is gelegen in de staat New York en Newark in de staat New Jersey, kunnen taxichauffeurs een speciaal tarief rekenen. Er is geen treinverbinding of directe lijnbus tussen deze twee vliegvelden. U kunt daarom het beste vooraf een luchthaventransfer boeken, dit is goedkoper dan een taxi.

Hoe boek ik een luchthaventransfer?

Het vooraf boeken van een luchthaventransfer is goedkoper, bespaart u veel tijd en voorkomt stresssituaties. Om een privé-luchthaventransfer te boeken van Newark Airport (EWR) naar LuaGuardia (LGA) te of vice versa, heeft u uw vluchtgegevens nodig.

U kunt kiezen uit een personenauto voor maximaal drie passagiers, een minibus voor maximaal vijf passagiers of een busje voor maximaal negen passagiers. Bij aankomst hoeft u enkel de voucher te laten zien aan de chauffeur.

Houd er rekening mee dat dit een privé-luchthaventransfer betreft. Dit houdt in dat het aantal passagiers de prijs niet beïnvloedt. Wanneer u dus met meerdere personen reist, zijn de kosten per persoon lager.

Transferopties

Een sedan van EWR naar LGA / LGA naar EWR (voor maximaal 3 personen)
Boek hier een sedan voor een privétransfer tussen luchthavens 

Een minibus van EWR naar LGA / LGA naar EWR (voor maximaal 5 personen)
Boek hier een minibus voor een privétransfer tussen luchthavens 

Een busje van EWR naar LGA / LGA naar EWR (voor maximaal 9 personen)
Boek hier een busje voor een privétransfer tussen luchthavens

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets