Wicked op Broadway Tickets

Wicked op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Boek uw Wicked op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. Het is gemakkelijk om uw theaterkaartjes online te kopen, wat u tijd en geld bespaart. De musical Wicked op Broadway is erg geliefd! De musical heeft tot nu toe al vele records verbroken en awards in de wacht gesleept. Het wordt opgevoerd in het Gershwin Theatre en laat zien hoe de ‘Wicked Witch of the West’ vals (wicked) werd. Ze is namelijk niet altijd vals geweest!

Koop uw kaartjes voor Wicked hier

Koop Wicked tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

The Wicked Witch of the West

De musical is zowel de voorganger van als het vervolg op The Wizard of Oz. De show vertelt het verhaal van vóór de komst van Dorothy en gaat verder na haar aankomst. Dorothy zelf speelt, in tegenstelling tot de door haar gestolen rode schoentjes, in deze musical echter geen rol.  De hoofdpersonen in Wicked zijn Glinda en Elphaba, die hekserij en magie studeren aan de Shiz University. Glinda is een zelfingenomen, populair blondje en Elphaba een intelligente eenling, anders dan alle anderen. Ondanks hun verschillen (en hoewel ze elkaar in eerste instantie verafschuwen!), worden Glinda en Elphaba kamergenootjes en goede vriendinnen. Wicked is het verhaal van hun bijzondere en bewogen vriendschap – ze worden zelfs verliefd op dezelfde jongen! Zou dit misschien de reden zijn waarom Elphaba verandert in de ‘Wicked Witch of the West’?

Wicked op Broadway Tickets - Glinda Wicked op Broadway Tickets - Podium

Vliegende apen en de Tovenaar van Oz

Wicked is niet alleen zo populair geworden dankzij de magische verhaallijn. De muziek is geweldig en als Glinda zingt over hoe ‘Popular’ zijn in je voordeel kan werken, wordt u meegesleept door de melodie en de teksten. U zult zelfs mee willen zingen! En dit is zeker niet het enige goede nummer van deze musical. De kostuums zijn zo spectaculair dat Wicked in 2004 de Tony Award voor kostuumontwerp in de wacht sleepte. Dankzij het verhaal, de muziek, de kostuums en het prachtige decor komt het Land van Oz, en natuurlijk Smaragdstad, echt tot leven. Pas op voor vliegende apen!

U zult genieten van de heerlijke nummers en niet weten of u nu aan de kant van de Goede of de Valse Heks moet staan; beiden heksen zullen uw hart stelen. Ik zou zeker naar Wicked of een van de andere Broadway musicals gaan als u in New York bent, het zijn echte aanraders!

Wicked op Broadway Tickets - Elphaba en Cast Wicked op Broadway Tickets - Elphaba

Hoe koop ik Wicked op Broadway Tickets?

Wicked tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Wicked hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
 • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van vijftien personen of meer.

Erics Tip: Wicked is een inspirerende musical die u naar het wonderlijke land van Oz brengt. Inclusief (maar niet beperkt tot!): vliegende apen, grootse tovenaars, magische spreuken natuurlijk de ‘Wicked’ Witch of the West. Het is een verhaal over vriendschap, populariteit en liefde verpakt in een prachtig decor, kostuums en stunts.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 7 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: Ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Gershwin Theater, 222 West 51st Street
 • voor de zaalplattegrond van het Gershwin Theater

Koop uw kaartjes voor Wicked hier

Liever een andere musical dan Wicked?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor Wicked Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets