Weekend deal: tot 50% extra korting op de Flex en Day Pass! Gebruik de kortingscode!
Klik en bestel vandaag de New York Flex Pass hier!
Klik en bestel vandaag de New York Day Pass hier!

Menu
Wicked op Broadway Tickets

Wicked op Broadway Tickets

Wicked op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Boek uw Wicked op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. Het is gemakkelijk om uw theaterkaartjes online te kopen, wat u tijd en geld bespaart. De musical Wicked op Broadway is erg geliefd! De musical heeft tot nu toe al vele records verbroken en awards in de wacht gesleept. Het wordt opgevoerd in het Gershwin Theatre en laat zien hoe de ‘Wicked Witch of the West’ vals (wicked) werd. Ze is namelijk niet altijd vals geweest!

U zult genieten van de heerlijke nummers en niet weten of u nu aan de kant van de Goede of de Valse Heks moet staan; beiden heksen zullen uw hart stelen. Ik zou zeker naar Wicked of een van de andere Broadway musicals gaan als u in New York bent, het zijn echte aanraders!

Koop uw kaartjes voor Wicked hier

Koop Wicked tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

Zoek uw tickets


Zoek tickets
Betaal eenvoudig en veilig met:  

The Wicked Witch of the West

De musical is zowel de voorganger van als het vervolg op The Wizard of Oz. De show vertelt het verhaal van vóór de komst van Dorothy en gaat verder na haar aankomst. Dorothy zelf speelt, in tegenstelling tot de door haar gestolen rode schoentjes, in deze musical echter geen rol.  De hoofdpersonen in Wicked zijn Glinda en Elphaba, die hekserij en magie studeren aan de Shiz University. Glinda is een zelfingenomen, populair blondje en Elphaba een intelligente eenling, anders dan alle anderen. Ondanks hun verschillen (en hoewel ze elkaar in eerste instantie verafschuwen!), worden Glinda en Elphaba kamergenootjes en goede vriendinnen. Wicked is het verhaal van hun bijzondere en bewogen vriendschap – ze worden zelfs verliefd op dezelfde jongen! Zou dit misschien de reden zijn waarom Elphaba verandert in de ‘Wicked Witch of the West’?

Wicked op Broadway NYC Wicked op Broadway

Vliegende apen en de Tovenaar van Oz

Wicked is niet alleen zo populair geworden dankzij de magische verhaallijn. De muziek is geweldig en als Glinda zingt over hoe ‘Popular’ zijn in je voordeel kan werken, wordt u meegesleept door de melodie en de teksten. U zult zelfs mee willen zingen! En dit is zeker niet het enige goede nummer van deze musical. De kostuums zijn zo spectaculair dat Wicked in 2004 de Tony Award voor kostuumontwerp in de wacht sleepte. Dankzij het verhaal, de muziek, de kostuums en het prachtige decor komt het Land van Oz, en natuurlijk Smaragdstad, echt tot leven. Pas op voor vliegende apen!

Wicked in New York Wicked in NYC

Hoe koop ik Wicked op Broadway Tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Wicked hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
 • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van vijftien personen of meer.

Erics Tip: De musical speelt zich af in het wonderlijke land van Oz waar dieren kunnen praten en magie dagelijkse kost is. In Wicked wordt vaak verwezen naar The Wizard of Oz. Heeft u het boek gelezen of de film gezien? Dan is het verhaal meteen een stuk duidelijker. Om deze reden, en vanwege grof taalgebruik en de soms wat heftige scènes, is deze musical geen aanrader voor kinderen onder de acht jaar. Met onderwerpen als makeovers, populariteit en jongens is Wicked zeer populair bij het vrouwelijk publiek. Heeft u een tienerdochter? Dan is deze musical echt een aanrader!

Informatie over de voorstelling

 • Duur: Ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Gershwin Theater, 222 West 51st Street

Koop uw kaartjes voor Wicked hier

Liever een andere musical dan Wicked?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

 • za 25 mei 2019 - 14:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • za 25 mei 2019 - 20:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • zo 26 mei 2019 - 15:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • di 28 mei 2019 - 19:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • wo 29 mei 2019 - 14:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • wo 29 mei 2019 - 19:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • do 30 mei 2019 - 19:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • vr 31 mei 2019 - 20:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • za 1 juni 2019 - 14:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • za 1 juni 2019 - 20:00 - Wicked - Gershwin Theatre

Bestel hier uw tickets voor Wicked

Bestel hier uw tickets

* De laagste prijs voor deze musical is (o.a.) gevonden op wo 21 augustus 2019 14:00

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets