Apple Store in New York

Apple Store in New York

Waar kun je het beste een iPad, iPod, iPhone of MacBook kopen in New York? Er zijn veel kleine winkeltjes die deze producten aanbieden, maar het beste is om deze producten gewoon bij de Apple Store te kopen. De prijzen verschillen niet heel erg veel met de kleine winkels, maar u bent verzekerd van goede en eerlijke apparatuur. De prijzen van de Apple producten zijn hetzelfde als in Nederland en België, alleen dan in dollars. Ook kunt u ‘Apple care’ (garantie) afsluiten, deze is gewoon geldig in Nederland en België.

Apple Store Locaties in New York

Er zijn acht Apple Stores in Manhattan. De Flagship store is te vinden op 767 Fifth Avenue. Deze beroemde Apple Store in New York met de indrukwekkende glazen entree is recentelijk volledig gerenoveerd. De grootste Apple Store is de vestiging in het Meatpacking District, op 401 West 14th Street. Wilt u het kopen van nieuwe Apple gadgets combineren met het kopen van andere dingen? Dan is de shop-in-shop in Macy’s precies wat u zoekt. U vindt er Apple producten op de begane grond, tussen de parfum- en cosmetica-afdeling. Een andere Apple Store die zeker de moeite waard is om te bezoeken tijdens een dagje shoppen is die in Westfield World Trade Center. De strakke Apple producten passen perfect bij de moderne architectuur van deze shopping mall.

Grand Central Apple Store

Het filiaal met de meest bijzondere locatie is absoluut die in Grand Central Terminal. U kunt de iPhones, iPads en MacBooks bekijken met het beroemde station als uw achtergrond. Naast de vijf hiervoor beschreven locaties zijn er nog drie Apple Stores in Manhattan: in de Upper East Side, de Upper West Side en SoHo. Voor de échte Apple fans is New York dus een paradijs!

Erics Tip: Let wel op dat er boven op de productprijs altijd nog 8,875% sales tax (BTW) komt. Dus een iPad waarbij de prijs van $ 499 staat kost eigenlijk $ 543,29. Daarnaast heeft u voor Amerikaanse producten natuurlijk Amerikaanse stekkers, opladers, enzovoort. Dus als u Apple producten in New York koopt, onthou dan dat u bij thuiskomst nog Nederlandse accessoires moet kopen.

 

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets