Schoonheidssalons in New York

Schoonheidssalons in New York

Er zijn erg veel schoonheidssalons in New York. Ook vindt u er kapsalons, day spas en salons voor manicure- en pedicurebehandelingen. New Yorkers vinden het belangrijk om er goed uit te zien en daarom zijn er ook zoveel beauty salons. Maar waar kunt u nu het beste naartoe gaan? Met een beetje hulp van mijn op en top New Yorkse vrouw, heb ik een selectie gemaakt van de vijf beste schoonheidssalons in New York. Tevreden over de behandeling in de salon? Vergeet dan niet om een fooi te geven!

Schoonheidssalon in New York

Het is niet makkelijk om de juiste schoonheidssalon te vinden, maar wat heerlijk als u er eenmaal bent! Bent u uitgeput na de Sex and the City Tour? Sluit de dag dan samen met uw moeder of vriendinnen op een ontspannen manier af in een van de vele salons. Of laat uw haren in model föhnen voordat u uitgaat in New York.

 1. Spa Belles

  Ga voor de beste manicure- en pedicurebehandelingen in New York naar Spa Belles. Na een bezoekje aan deze salon zien uw nagels er perfect uit voor een speciale gelegenheid. U kunt er ook naartoe gaan voor andere behandelingen zoals harsen, zuurstoftherapie, massages en gezichtsbehandelingen. De service is perfect en de behandelingen zijn nog betaalbaar ook!

 2. Scott J. Aveda

  Heeft u zin om uw haren eens goed te laten verzorgen? Ga dan naar de salon van Scott J. Aveda. De talentvolle professionals kennen de Aveda-werkwijze tot in de puntjes en gebruiken producten van eigen merk. Na een afspraak in deze salon zien uw haren er weer mooi glanzend uit. De stylisten (van junior tot senior) hanteren verschillende tarieven. Alle behandelingen zijn inclusief advies, shampoo, conditioner en een massage van de hoofdhuid, nek en schouders. Daarnaast kunt u kiezen voor het laten bijwerken van uw make-up of handverzorging.

 3. Metamorphosis Day Spa

  Metamorphosis Day Spa is een van de populairste schoonheidssalons onder New Yorkers. Het online reserveringssysteem is erg handig en veel mensen hebben zelfs een vaste masseuse. Na een behandeling bij Metamorphosis Day Spa voelt u zich als herboren. U kunt er terecht voor massages, gezichtsbehandelingen, spa packages, maar ook voor harsen en handverzorging. Voor ieder wat wils dus!

 4. The DryBar

  Op zoek naar een adresje om uw haar in model te laten föhnen? Ga dan naar The DryBar. Föhnen is de specialiteit van deze salon. Ze verven niet, zetten geen highlights en ook knippen laten ze aan andere salons over: hier gaat het om stylen. Kies uw gewenste blowout op de ‘menukaart’. Er zijn tientallen opties. Kies voor de The Manhattan (steil haar), The Cosmo (prachtige krullen) of bijvoorbeeld The Uptini (opgestoken kapsels). Kinderen tot 10 jaar kunnen een kapsel kiezen uit het speciale look book dat Shirley Temple heet. Na een bezoek aan deze salon, heeft u het perfecte kapsel voor een avondje uit.

  Erics Tip: Er zijn veel schoonheidssalons in New York en vaak kunt u gewoon even binnenlopen voor een manicure- of pedicurebehandeling. De tarieven zijn erg verschillend, maar één ding is zeker: fooi geven is heel gebruikelijk. New Yorkers laten altijd een fooi achter na een bezoekje aan de schoonheidssalon.

BSchoonheidssalons in NYC - The DryBar Schoonheidssalons in NYC - Red Door Spa by Elizabeth Arden

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets