Winkelen in SoHo

Shoppen in SoHo

Winkelen in SoHo moet zeker onderdeel zijn van uw New York trip. SoHo is het gebied tussen Houston Street, Canal Street, Sixth Avenue en Lafayette Street waar het ook zijn naam aan dankt: south of Houston. Op elke straathoek barst het van de winkels en het is een leuke mix van grote merken en kleinere winkeltjes. Wat het winkelen extra leuk maakt, zijn de mooie gebouwen en klinkerstraatjes. Het is makkelijk om te verdwalen in SoHo, maar geen zorgen, dan ontdekt u vast weer een nieuwe fantastische winkel! In het weekend kan het er wel druk worden, vooral in de middag. Als het kan, kunt u dus beter op een doordeweekse dag gaan shoppen.

Winkelen in SoHo

Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, neem dan de metro naar Prince Street of loop naar de kruising van Prince Street en Broadway als u te voet bent. Grofweg kun je zeggen dat de meeste grote merken op Broadway te vinden zijn. Als u op zoek bent naar kleinere winkeltjes, ga dan naar Prince, Broome en Spring Street. Op West Broadway zijn de meeste galerieën.

Broadway

Er is een Bloomingdale’s op Broadway, deze is wat kleiner dan die in Midtown. Er is hier ook gratis wifi en er zijn gratis toiletten (zoek de bordjes met ‘lounge/restroom’), dus het is een goede pitstop tijdens het shoppen. Er is op Broadway ook een winkel van Old Navy, waar u goedkope kleding vindt, ook voor kinderen. Daarnaast bevinden zich hier winkels van Banana Republic, American Eagle Outfitters, H&M, Uniqlo en Topshop, net als Forever 21 en Victoria’s Secret. Maar er is niet alleen kleding. Ga naar Best Buy voor elektronica of bezoek de interieurwinkel Crate and Barrel.

Winkelen in SoHo - Louis Vuitton Winkelen in SoHo

Artists & Fleas SoHo

Artists & Fleas is een overdekte markt op verschillende locaties in New York, waaronder op Broadway in SoHo. De markt in SoHo is een verzameling van meer dan veertig stands met een breed aanbod aan unieke, veelal handgemaakte producten. U vindt er onder andere kunst, design, sieraden en kleding. Artists & Fleas SoHo is gevestigd in een voormalige naaifabriek, waardoor het een robuuste uitstraling heeft. In tegenstelling tot de andere locaties is de markt in SoHo elke dag geopend. U kunt er dus altijd terecht voor originele cadeautjes of om gewoon even rond te struinen.

Prince, Broome en Spring Street

Verlaat Broadway en slenter over de klinkerstraatjes, weg van de grote massa. Hier vindt u luxe merken als Louis Vuitton en Stella McCartney. Op Prince Street is een grote Apple Store. West Broadway is ook de moeite waard om doorheen te lopen. Hier zijn een aantal mooie kunstgalerieën en u vindt er French Connection en Reiss. Ook Greene Street is leuk, en meestal wat rustiger.

Winkelen in SoHo The Mercer Kitchen Winkelen in SoHo Johnny Was

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets