Victoria’s Secret in New York

Victoria’s Secret in New York

Victoria’s Secret in New York is de beste plek om lingerie te shoppen, heb ik gehoord. Victoria’s Secret is de Hunkemöller van de USA, alleen dan in het groot. Victoria’s Secret verkoopt voornamelijk lingerie, maar heeft ook beautyproducten en andere vrouwenkleding. Victoria’s Secret staat bekend om de roze tasjes, de modeshows, de kwaliteit en de service. Wat u ook koopt, u krijgt het netjes ingepakt, in een roze tasje mee naar huis. Er is altijd wel een ‘sale’ van bijvoorbeeld drie slips voor $ 15, maar over het algemeen is Victoria’s Secret niet goedkoop. Zolang de euro-dollarkoers nog gunstig blijft, is het voor Europeanen wel goedkoop te noemen.  

Victoria’s Secret New York – de grootste winkels

Er zijn 20 winkels in New York, waarvan 8 in Manhattan. Het zal dus niet moeilijk zijn om er een te vinden. Bij The Mills at Jersey Gardens kunt u zelfs een outlet vinden. De twee grootste Victoria’s Secret winkels in New York zitten op Herald Square, tegenover Macy’s, and op 640 Fifth Avenue. De flagship store op Fifth Avenue heeft vier verdiepingen en is zelfs de grootste Victoria’s Secret winkel ter wereld!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets