Beleef de Amerikaanse Verkiezingen in New York 2024

Amerikaanse Verkiezingen in New York

Beleef de Amerikaanse verkiezingen van 2024 in New York! Op dinsdag 5 november 2024 vinden de Amerikaanse presidentsverkiezingen plaats. Tijdens deze verkiezingen wordt gekozen wie de komende 4 jaar president zal zijn van het land. In de avond volgt de uitslag van de VS-verkiezingen. Het in New York zijn tijdens de presidentsverkiezingen is een ervaring.

Contents

Amerikaanse Verkiezingen in New York

Dinsdag 5 november 2024 zal net even anders zijn dan andere dagen. Het is de dag waarop de Amerikanen naar de stembus gaan. Zij stemmen of op de democratische partij of op de republikeinse. De avond staat in het teken van de uitslag van de verkiezingen in de Verenigde Staten.

Waar kan ik de uitslagen zien?

De plek waar ik altijd naar toe ga op de uitslagenavond is Times Square. Het plein is gevuld met cameraploegen en presentatoren, die live de Amerikaanse huishoudens op de hoogte houden. Soms worden er ook hele uitzendingen gemaakt vanaf Times Square. Het kan zomaar zo zijn dat u op live televisie te zien bent. Daarnaast komen op de billboards van Times Square ook live de uitslagen van de Amerikaanse verkiezingen per staat binnen.

Ook in de rest van de stad zijn de uitslagen te volgen. In vele barren zal de televisie aan staan. Hierdoor kunt u echt de reactie van locals meemaken en hoe zij deze avond ervaren. Ga bijvoorbeeld naar Stone Street, waar veel barren te vinden zijn.

Amerikaanse Verkiezingen in New York - Live televisie Amerikaanse Verkiezingen in New York - Uitzending

De week rondom de verkiezingen

Naast de verkiezingen die op dinsdag 5 november plaatsvinden, is er in die week meer te doen in New York. Zo is het bijvoorbeeld op 31 oktober Halloween in New York. Op deze dag vindt de Village Halloween Parade plaats, ziet u kinderen langs de deuren gaan voor ‘trick or treat’ en kunt u naar een van de Halloween feesten. Een paar dagen later, op 3 november, is de New York City Marathon. Dit is een van de grootste sportevenementen van de stad.

Amerikaanse Verkiezingen in New York - Times Square

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets