Menu
2.1m
Circle Line: The Beast in New York (30 min)

Circle Line: The Beast in New York (30 min)

Koop tickets nu
Circle Line The Beast in New York (30 min)

Circle Line The Beast is voor mensen die op zoek zijn naar spanning. Als u zo iemand bent, dan is deze speedboattocht perfect voor u! Wat u kunt verwachten? Een heleboel herrie, enorme snelheid en vooral heel veel plezier. Door het water scheurend met 72 kilometer per uur houdt deze speedboottrip het midden tussen een boottochtje, een achtbaan en een hogesnelheidscruise. In een halfuur tijd leiden komische kapiteins Mad Dog en Wild Thing u langs het Vrijheidsbeeld en de westkant van Manhattan. Geen zorgen: er is genoeg tijd om een foto of twee te nemen.

Boek uw tickets voor de Beast Speedboat Tour hier

Entertainment aan boord

Hoeden en zonnebrillen kunt u voor de zekerheid beter even opbergen, want de kapiteins houden er niet van om de schuld te krijgen van verloren spullen. Waar ze wel voor in zijn is het maken van (sarcastische) grappen om u te vermaken. En met een beetje geluk, of pech, wordt u zelfs nog door ze natgespoten met een waterpistool. Droog deze boot verlaten is geen optie als u op het achterdek zit, dus laat uw zondagse kleren liever thuis.

In de zomer is dit een perfecte manier om af te koelen, de snelheid en sensatie van Manhattan te voelen, en vermaakt te worden met de humor waar de Amerikanen zo bekend om staan. Zorg wel dat u genoeg zonnebrandcrème meeneemt, aangezien de boot geen overkapping heeft en u door het verfrissende briesje gauw verbrandt.

Erics Tip: Deze boottour heeft wel wat weg van een wildwaterbaan in een attractiepark. Er spat dan ook regelmatig water de boot in tijdens de vaartocht. Dit is met name in de zomermaanden een welkome verfrissing in de warme stad!

Circle Line The Beast in New York - Speedboat Circle Line The Beast in New York - Skyline

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u moet laten zien bij het ticketloket (geprint of op uw smartphone). Daar ontvangt u een ticket voor de vertrektijd naar uw keuze. Ik raad u aan om dit zo vroeg mogelijk op de dag te doen, of zelfs de dag ervoor, zodat u zeker weet dat er genoeg beschikbaarheid is.

  • Duur: 30 minuten
  • Vertrekpunt: Pier 83
  • Vertrektijden:
    • 25 september – 29 april 2018: The Beast vaart niet
    • 30 april – 30 september 2018: dagelijks elk uur tussen 10.00 en 18.00 uur
  • Deelnemers moeten minstens 100 centimeter lang zijn om met The Beast mee te mogen
  • Als het regent gaat de tour niet door
  • Deze tour is seizoensgebonden

Boek uw tickets voor de Beast Speedboat Tour hier

Tip: Koop de New York CityPASS voor gratis toegang

Cruise Route

Circle Line The Beast in New York - Route

Misschien vindt u dit ook interessant:

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


van
tot
Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets