One Times Square uitkijkplatform in New York

One Times Square uitkijkpunt

One Times Square uitkijkplatform in New York biedt uitzichten op een van de bekendste plekken van de stad. Het Times Square observatiedek is de thuisbasis van het jaarlijkse New Year’s Eve Ball Drop. De wereldberoemde bal kunt u tijdens uw bezoek van dichtbij zien en in het bijbehorende museum kunt u meer over dit unieke gebied te weten komen door middel van virtual en augmented reality.

De opening van One Times Square staat gepland voor de zomer van 2024.

One Times Square uitkijkplatform in New York

Vanaf het observatiedek kijkt u uit op Times Square en de omliggende gebouwen. U kunt er de bekende bal zien, die jaarlijks te zien is tijdens New Year’s Eve Ball Drop. Het uitkijkplatform is te vinden op de 26ste etage van het gebouw en bestaat ook uit een museum.

Museum bij One Times Square

Naast het Times Square uitkijkplatform is er een museum in het gebouw te vinden. Het museum, dat uit twaalf verdiepingen bestaat, leert u van alles over de geschiedenis van het gebouw, Times Square en de jaarlijkse Ball Drop. Met virtual reality en andere digitale elementen wordt u meegenomen in de wereld rondom Times Square.

Zolang One Times Square niet geopend is, kunt u RiseNY of andere observatiedekken in New York bezoeken.

One Times Square uitkijkpunt - Times Square

Waar kan ik tickets kopen voor One Times Square?

Tickets voor One Times Square zijn nog niet beschikbaar. Lees hier meer.

Wanneer gaat One Times Square open?

De opening van One Times Square staat gepland voor de zomer van 2024. Lees meer hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief