Vlucht Düsseldorf – New York

Vluchten naar New York

Een vlucht boeken vanuit Düsseldorf (Duitsland) naar New York City kan goedkoper zijn dan vliegen vanaf Schiphol. Lees op deze pagina alle informatie over vliegtickets boeken van Düsseldorf naar New York, vliegen vanaf Düsseldorf Airport en hoe u het vliegveld het best kunt bereiken vanuit Nederland.

Contents

Düsseldorf Airport (DUS)

Düsseldorf Airport is de derde grootste luchthaven in Duitsland. Doordat het niet ver over de grens ligt en het goedkoper kan zijn, kiezen veel Nederlanders ervoor om vanaf dit vliegveld te vliegen. Vanaf Düsseldorf Airport kunt u met zo’n 77 luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld reizen. Eurowings, de dochteronderneming van Lufthansa, heeft haar basis in Düsseldorf en vliegt sinds 2018 zonder tussenstop naar Newark International Airport (EWR). Vanaf Düsseldorf Airport gaan er ook vluchten naar John F. Kennedy International Airport (JFK) en New York LaGuardia (LGA) met tussenstop.

In dit overzicht vindt u alle luchtvaartmaatschappijen die vanuit Düsseldorf naar New York vliegen:

Luchtvaartmaatschappij Directe vlucht / met tussenstop Bestemming
Eurowings direct EWR
KLM 1 tussenstop: Amsterdam JFK
Air France 1 tussenstop: Parijs JFK en EWR
Lufthansa 1 tussenstop: Frankfurt JFK en EWR
SWISS 1 tussenstop: Zürich JFK en EWR
Austrian Airlines 1 tussenstop: Wenen JFK en EWR
British Airways 1 tussenstop: Londen JFK en EWR
Aer Lingus 1 tussenstop: Dublin JFK en EWR
TAP Air Portugal 1 tussenstop: Lissabon JFK
SAS 1 tussenstop: Kopenhagen EWR
Turkish Airlines 1 tussenstop: Istanboel JFK en EWR
Aeroflot 1 tussenstop: Moskou JFK
LOT Polish Airlines 1 tussenstop: Warschau JFK en EWR
Iberia Airlines 1 tussenstop: Madrid JFK

Düsseldorf ligt op meer dan 6000 km van New York. Met een directe vlucht is het ongeveer 8,5 uur vliegen van Düsseldorf naar New York. Er is een tijdsverschil van 6 uur.

Prijs Düsseldorf – New York City

De prijs voor een vlucht van Düsseldorf naar New York is wisselend, de prijs is vooral afhankelijk van uw reisdatum. In de zomer kan het erg duur zijn vanwege de schoolvakantie. Ook aan het einde van het jaar, in november en december, zijn de vluchten over het algemeen duurder in verband met de feestdagen. Ik raad aan om ongeveer 6 maanden van tevoren te beginnen met het zoeken naar vliegtickets van Düsseldorf naar New York.

Kijk op Expedia voor goedkope vliegtickets van Düsseldorf naar New York

Bereikbaarheid Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is gelegen aan de rand van Düsseldorf, ongeveer 9 km ten noordwesten van het centrum. Het vliegveld is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Met de auto

Vanaf de snelweg A52 vanuit Roermond, de A57 vanuit Nijmegen en de A3 vanuit Arnhem kunt u in Duitsland invoegen op de A44, de snelweg die langs het vliegveld loopt. Neem op de A44 afslag 31 naar het vliegveld.

Met de trein

Düsseldorf Airport heeft een eigen treinstation. Vanaf het treinstation reist u met de SkyTrain in 7 minuten naar de terminal. Vanuit Nederland kunt u met de trein direct naar station Düsseldorf Flughafen reizen of via Düsseldorf Hauptbahnhof, het centraal station in het centrum van Düsseldorf. Vanaf hier kunt u met de Abellio Rail NRW of de S-Bahn (lijn 11) naar het vliegveld reizen.

Met de bus

Vanuit Düsseldorf en omgeving gaan er verschillende regionale bussen richting het vliegveld. Vanuit Nederland kunt u met FlixBus naar Düsseldorf reizen. Er vertrekken bussen vanuit verschillende grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Maastricht. Deze bussen rijden naar Düsseldorf ZOB am Hauptbahnhof, vanaf daar kunt u met een regionale bus of trein verder reizen naar het vliegveld.

Parkeren op Düsseldorf Airport

Er zijn verschillende mogelijkheden om te parkeren op Düsseldorf Airport. Het is mogelijk om bij de terminal te parkeren, maar er zijn ook omliggende parkeerterreinen en parkeergarages. Meestal is het goedkoper om uw parkeerplek vooraf te reserveren omdat u ter plekke meer betaalt. Er zijn ook mogelijkheden voor lang parkeren op het vliegveld. Alle informatie over parkeren kunt u terugvinden op de website van Düsseldorf Airport.

Plattegrond Düsseldorf Airport

Om u goed te kunnen voorbereiden voor uw reis, is het handig om van tevoren alvast te weten waar u precies moet zijn op het vliegveld. Bekijk hier de de plattegrond van Düsseldorf Airport.

Vlucht Düsseldorf - New York - Plattegrond

Bron: Düsseldorf Airport

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets