Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
Circle Line: Liberty Cruise (60 min)

Circle Line: Liberty Cruise (60 min)

Koop tickets nu
Circle Line: Liberty Cruise

De Circle Line Liberty Cruise is de goedkoopste boottocht en duurt 60 minuten. Hiermee ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van New York in korte tijd. U vaart langs het Vrijheidsbeeld en Midtown Manhattan en andere beroemde bezienswaardigheden zoals Wall Street, Brooklyn Bridge en Battery Park. De tour begint op de Hudson River in het Westen van Manhattan bij de Circle Line terminal op Pier 83 (12thAvenue tussen 42nd en 43rd Street).

Koop hier uw tickets voor de Liberty Cruise

Goedkope boottocht met gids

U wordt op de boottocht in New York begeleid door een gids die van alles weet over de stad en haar geschiedenis, van historische feiten tot grappige en interessante weetjes – hij of zij zal u onderweg vermaken en kan al uw vragen over de stad tot in detail beantwoorden. Of u er nu voor kiest om binnen te zitten of buiten op het dek, het uitzicht op de stad is vanuit elke plek op de boot adembenemend. Tijdens de tocht kunt u genieten van een hapje of drankje; dit is aan boord te koop, maar het is ook toegestaan om zelf versnaperingen mee te nemen. Ook kunt u aan boord van de boot souvenirs kopen en uiteraard heeft u op elk moment de mogelijkheid om uw eigen foto- of video-opnamen te maken van de adembenemende uitzichten.

Erics Tip: Als u een tocht in een zeilboot wilt maken, doe dan de Statue of Liberty Tall Ship cruise. In een tot twee uur ziet u attracties als het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld.

Circle Line Liberty Boottocht - Vrijheidsbeeld Circle Line Liberty Boottocht - Freedom Tower

Praktische Informatie

U kunt tickets kopen voor een specifieke vertrektijd en tickets met een flexibele tijd. Na uw aankoop ontvangt u een voucher. Als u tickets heeft gekocht voor een specifiek tijdstip, kunt u met de voucher (geprint of op uw smartphone) direct boarden.

Als u tickets heeft gekocht met een flexibele tijd moet u eerst langs het ticketloket, hier wisselt u de voucher in voor een ticket met een vertrektijd naar uw keuze. Ik raad u aan om dit zo vroeg mogelijk op de dag te doen, of zelfs de dag ervoor, zodat u zeker weet dat er genoeg beschikbaarheid is.

 • Duur: 60 minuten
 • Vertrekpunt: Pier 83
 • Vertrektijden:
  • 1 januari – 14 maart: dagelijks om 10.00 uur
  • 15 maart – 26 april: dagelijks om 10.30 uur
  • 27 april – 2 september: dagelijks om 10.30 en 16.30 uur
  • 3 september – 27 oktober: dagelijks om 10.30 uur
  • 28 oktober – 31 december: dagelijks om 10.00 uur
  • Aangepast schema op Nieuwjaarsdag, 4th of July en Thanksgiving
  • Geen boottochten op eerste kerstdag
 • Kom op tijd voor de beste plekken

Koop hier uw tickets voor de Liberty Cruise

Tip: Koop de New York Pass voor gratis toegang

Cruise Route

Circle Line Liberty Cruise - Route

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets