Menu
Steak eten in New York

Steak eten in New York

Steak eten in New York

Vlees is in New York echt een vak apart. Er wordt onderscheid gemaakt tussen vele soorten vlees en verschillende bereidingswijzen.

Verschillende soorten steaks

De belangrijkste verschillen zijn:

Rare, medium, well-done: kort gebakken, medium gebakken, doorbakken
T-bone steak: steak met T-vormig bot en een rand vet
Prime cut: eersteklas kwaliteit, dun doorregen
New York cut: rumpsteak, van boven de rib afkomstig
Sirloin: New York cut, maar dan met rib
Tenderloin: haas

Een lekker stuk vlees is niet moeilijk te vinden in New York. Bij de ketens Applebee’s en Friday’s (meerdere locaties in de stad) is een biefstuk goed betaalbaar. Wilt u echt een goede steak en bent u bereid er $ 50 tot zelfs $ 70 aan uit te geven? Ga dan naar Smith and Wollensky! Het is niet alleen een geweldige dry aged steak, maar ook een indrukwekkend restaurant in Midtown East. Wolfgang Steak op Park Avenue is ook een goede optie. Het is 4 decennia geleden opgericht, dus ze weten wel hoe je steak maakt. Hetzelfde geldt voor Ikanari Steak. Bij dit restaurant in de East Village eet u staand aan hoge tafels. Ik at er niet alleen een van de beste steaks ooit, maar hun saus is ook geweldig. Ten slotte kan ik Strip House aanraden. Striphouse heeft meerdere vestigingen in New York en een aardige cocktailkaart, dus u zult er vast een heerlijke avond hebben.

Steak eten in New York - Wolfgangs Steakhouse

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets