Reisgidsen over New York

Als u naar New York gaat wilt u natuurlijk geniet van alle leuke plekken. Uiteraard kunt u deze hele website uitprinten en meenemen maar als dat te veel werk is zijn er ook goede reisgidsen over New York. Hieronder ziet u de reisgidsen die ik zelf getest heb en als beste uit de bus zijn gekomen.

100% New Yorktime to momo New York

Met de time to momo New York Reisgids ontdekt u de stad in no-time. Met leuke wandelingen, duidelijke kaarten en een uitneembare plattegrond. Om u alvast kennis te laten maken met dit boekje is er een inkijk exemplaar beschikbaar. Ook zit hier een gratis App bij!

Prijs: 16,95
Klik hier voor meer informatie

 

Capitool Compact New YorkNew York van Capitool Compact

Met behulp van de gedetailleerde kaarten, honderden foto’s en tientallen lijsten met hoogtepunten vindt u moeiteloos de weg in New York. Het beste van New York wordt per wijk of gebied besproken met in de kantlijn tips. Deze kleinere uitgave is fijner dan de grote, door zijn compactheid.

Prijs: 11,99
Klik hier voor meer informatie

 

 

Capitool Reisgidsen New YorkNew York Capitool groot

Een uitgebreide reisgids over New York: van een stukje geschiedenis van de stad tot het bespreken van de hoogte punten van buurt tot buurt. Het boek bevat gedetailleerde kaarten, vele foto’s en routes die u kunt doen om zo moeiteloos uw weg in New York te vinden. Het is de uitgebreide variant van Capitool Compact en bevat een uitneembare kaart.

Prijs: 26,99
Klik hier voor meer informatie

 

360° Reizen New York360° Reizen New York

De reisgids van nu! De papieren gids geeft inspiratie en maakt u alvast warm voor een reis naar New York. Vervolgens gebruikt u de digitale planner voor de invulling van uw trip (stuur deze gerust nog even naar mij voor persoonlijk advies) en ter plaatse kunt u de bijbehorende app gebruiken.

Prijs: 22,99
Klik hier voor meer informatie

 

Boek - Wandelen in New YorkWandelen in New York

Dit boek beschrijft zeventien wandelingen door de verschillende wijken van New York. De routes gaan door Manhattan, Queens, Brooklyn en The Bronx. Ze laten u kennismaken met de gebouwen en architectuur, maar het boek geeft ook veel achtergrondinformatie over de bewoners en het stadsbestuur van New York. Inclusief wandelkaarten per route, twee overzichtskaarten en een fietskaart.

Prijs: 25,50
Klik hier voor meer informatie

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief