Reisgidsen over New York

Als u naar New York gaat wilt u natuurlijk geniet van alle leuke plekken. Uiteraard kunt u deze hele website uitprinten en meenemen maar als dat te veel werk is zijn er ook goede reisgidsen over New York. Hieronder ziet u de reisgidsen die ik zelf getest heb en als beste uit de bus zijn gekomen.

 

time to momo New Yorktime to momo New York

Met de time to momo New York Reisgids ontdekt u de stad in no-time. Met leuke wandelingen, duidelijke kaarten en een uitneembare plattegrond. Als je je inschrijft voor de time to momo nieuwsbrief over New York krijg je de New York app t.w.v. € 6,99 cadeau.

Prijs: 16,99
Klik hier voor meer informatie

 

Capitool reisgidsen - New YorkCapitool New York + uitneembare kaart

Deze reisgids biedt overzichtelijke informatie over meer dan 1000 bezienswaardigheden, winkels, hotels en restaurants. De tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met behulp van de vele kaarten plant u moeiteloos uw eigen route. De reisgids heeft daarnaast een handige uitneembare kaart, inclusief informatie voor openbaar vervoer.

Prijs: 28,99
Klik hier voor meer informatie

 

Capitool Reisgidsen Top 10 - New YorkCapitool Top 10 New York + uitneembare kaart

Top 10 New York bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer u kunt verwachten, waar u lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat u in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of u nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heeft u een snel overzicht van het beste wat de stad te bieden heeft. Zo ziet u in één oogopslag welk museum de moeite waard is en waar u kunt winkelen of uit kunt gaan.

Prijs: 13,99
Klik hier voor meer informatie

 

Boek - Wandelen in New YorkWandelen in New York

Dit boek beschrijft zeventien wandelingen door de verschillende wijken van New York. De routes gaan door Manhattan, Queens, Brooklyn en The Bronx. Ze laten u kennismaken met de gebouwen en architectuur, maar het boek geeft ook veel achtergrondinformatie over de bewoners en het stadsbestuur van New York. Inclusief wandelkaarten per route, twee overzichtskaarten en een fietskaart.

Prijs: 22,50
Klik hier voor meer informatie

 

Reisgidsen over New York - MichelinMichelin in the pocket – New York

Michelin in the pocket – New York bevat alle informatie over wat u zeker moet zien en doen als u naar New York gaat. Deze gids is makkelijk mee te nemen en bevat kaarten en tips per wijk en een handige stadsplattegrond met alle hotspots.

Prijs: 8,99
Klik hier voor meer informatie

 

Reisgidsen over New York - Off the grid New York CityOff The Grid New York City

De ideale city guide voor mensen die al eerder in New York zijn geweest, de beroemdste highlights al hebben gezien of gewoon het minder bekende New York willen ontdekken. In deze gids vindt u mooie wandelroutes door de verschillende wijken en buurten van de stad, aangevuld met hotspots en insider tips.

Prijs: 14,95
Klik hier voor meer informatie

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets