Romantische hotels in New York

Romantische Hotels in New York

Een romantische overnachting maakt het verblijf in New York extra leuk. Er zijn vele romantische hotels in New York en wat is er nou mooier dan de dag af te sluiten in zo’n hotel? Lees snel verder voor mijn selectie van romantische hotels in New York.

The Jane

Een van de ‘cosy’ hotels is The Jane. Het is een nostalgisch hotel in Greenwich Village. De kamers zijn erg klein, dus knus. Daarbij is het hotel relatief goedkoop. Leuk voor jonge stellen dus!

Klik hier om een kamer bij The Jane te boeken

Romantische Hotels in NYC - The Jane Romantische Hotels in NYC - The Jane Hotel

Gramercy Park Hotel

Gramercy Park Hotel is een relatief goedkoop hotel op een goede locatie. Het hotel ligt, inderdaad, bij Gramercy Park, dichtbij het Flatiron Building. Er hangt een gotisch-romantische sfeer in het hotel, een plek waar u zich heel goed kunt terugtrekken.

Klik hier om een kamer bij Gramercy Park Hotel te boeken

Romantische Hotels in NYC - The Gramercy Park Romantische Hotels in NYC - Gramercy Park Hotel

Conrad New York Midtown

Conrad New York Midtown ligt heel erg centraal, vijf blokken ten zuiden van Central Park en dichtbij Broadway. Perfect om te combineren met een diner bij een van de romantische restaurants in New York. Conrad New York Midtown heeft prachtige ruime kamers en als u geluk heeft, heeft u uitzicht op Central Park. Ik raad u overigens aan om zelf ergens te ontbijten; het hotelontbijt is erg overrated.

Klik hier om een kamer bij Conrad New York Midtown te boeken

Romantische Hotels in NYC - The London Romantische Hotels in NYC - The London NYC

The James

The James New York ligt in SoHo, een hartstikke leuke buurt in New York. Het hotel is modern en heeft een rooftopbar waar ook de New Yorkse yuppen op afkomen. Vanaf dit dakterras heeft u uitzicht over de Hudson River. Deze plek is echt aan te raden voor jonge stellen.

Klik hier om een kamer bij The James te boeken

Romantische Hotels in NYC - The James Romantische Hotels in NYC - The James Hotel

The Michelangelo Hotel

The Michelangelo Hotel ligt midden in Midtown, vlakbij Rockefeller Center. Het hotel heeft mooie ruime kamers in een vrij romantische stijl. Dit is een mooi hotel om naartoe te gaan met uw partner en om misschien wel uw huwelijksdag te vieren.

Klik hier om een kamer bij The Michelangelo Hotel te boeken

Romantische Hotels in NYC - Michelangelo Romantische Hotels in NYC - Michelangelo Hotel

W Hotel Union Square

De W Hotels hebben een goede service en op Valentijnsdag een speciaal Valentijnspakket. Dit arrangement bevat onder meer massages en champagne. Alle vestigingen van W Hotel zijn goed, maar persoonlijk raad ik die op Union Square of in Midtown aan.

Klik hier om een kamer bij W Hotels te boeken

Romantische Hotels in NYC - The W Hotel Romantische Hotels in NYC - The W Hotel Union Square

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets