Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
A Gentleman’s Guide to Love and Murder op Broadway Tickets

A Gentleman’s Guide to Love and Murder op Broadway Tickets

Gentleman's Guide to Love and Murder in New York

A Gentleman’s Guide to Love and Murder is een komische musical in New York. In 2014 sleepte de voorstelling vier Tony Awards in de wacht, onder andere voor beste musical. Het verhaal is gebaseerd op de novelle ‘The Autobiography of a Criminal’ die in 1907 door Roy Horniman werd geschreven. De musical vertelt het verhaal van de listige moordenaar Monty Navarro wiens doel het is om acht van zijn familieleden te laten verdwijnen. Zijn vormen namelijk een obstakel tussen hem en zijn adellijke titel én zijn ware liefde Sibella. A Gentleman’s Guide kunt u zien in het Walter Kerr Theatre.

Een Broadwaymusical vol ambitie, bloed en liefde

Het verhaal speelt zich af in het Engeland van 1909. Miss Shingle, een oude vriendin van de familie, brengt een bezoekje aan de arme wees Monty Navarro. Ze heeft een onverwacht nieuwtje: Monty’s moeder was een ‘D’Ysquith’ van goede afkomst. Toen ze zwanger werd en met haar Spaanse vriend, de vader van Monty, vertrok, werd ze onterfd. Dit nieuws betekent dat Monty de volgende Graaf van Highhurst kan worden! Er zijn echter acht familieleden die eerder in aanmerking komen voor deze titel. Monty zet direct alles op alles om zowel de titel als zijn geliefde Sibella voor zich te winnen. De mooie en arrogante Sibella heeft namelijk een zwak voor mannen met macht. Als Phoebe echter op het toneel verschijnt (een familielid van Monty dat graag met hem zou willen trouwen), verlopen de moorden niet geheel volgens plan.

Gentleman's Guide to Love and Murder in NYC - Broadway Show Gentleman's Guide to Love and Murder in NYC - Musical

De acht (vijandige) familieleden

De acht familieleden die tussen Monty en zijn titel staan worden gespeeld door één acteur. Deze acteur verkleedt zich razendsnel en wisselt op een hilarische manier en vol zelfvertrouwen van personage. De één na de andere D’Ysquith (dat heel toevallig uit wordt gesproken als ‘dies quick’) wordt op slimme en absurde wijze door Monty vermoord. De overdreven Lady Salome, de chique Lord Bartholomew, Lady Hyacinth die altijd met liefdadigheid bezig is en de deftige Lord Aldabert (die het lied ‘I Don’t Understand The Poor’ zingt) … aan het eind van de voorstelling zult u niet weten wat uw favoriete moord was! Een bezoek aan A Gentleman’s Guide to Love and Murder is een bloederige, hilarische en onvergetelijke ervaring.

Gentleman's Guide to Love and Murder in NYC - Broadway Musical Gentleman's Guide to Love and Murder in NYC - Poster

Hoe bestel ik tickets voor A Gentleman’s Guide to Love and Murder ?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Deze musical is niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar. Kinderen jonger dan 4 jaar hebben geen toegang tot het theater.
  • Duur: 2 uur en 20 minuten
  • Locatie: Walter Kerr Theatre, 219 West 48th Street tussen Broadway en 8th Avenue

Deze show is niet meer beschikbaar

Liever een andere voorstelling dan A Gentleman’s Guide to Love and Murder?

Klik hier voor een overzicht van andere Broadwaymusicals

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets