Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
American Psycho op Broadway Tickets

American Psycho op Broadway Tickets

American Psycho op Broadway

Koop uw American Psycho op Broadway tickets voor uw vertrek naar New York. Dit is veilig, makkelijk en het bespaart u tijd en geld. American Psycho wordt opgevoerd in het Schoenfeld Theatre en gaat over de 26-jarige bankemployé Patrick Bateman. Bateman werkt op Wall Street en leeft een droomleven, met een afgetraind lijf, prachtige vriendin en stijlvol appartement. Maar hij heeft ook een groot geheim, waardoor deze musical u voortdurend in spanning zal houden. Koop dus snel uw theatertickets.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Geheim dubbelleven

Bateman leeft niet alleen het perfecte leven, maar verbergt ook iets essentieels voor zijn vriendin en vrienden. Hij leidt namelijk een heftig dubbelleven als seriemoordenaar. Het verhaal van deze musical speelt in het Manhattan van de jaren tachtig, toen er nog sprake was van een flinke overdaad op Wall Street, en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bret Easton Ellis. Als u de verfilming van dit boek al eens gezien heeft, weet u ongetwijfeld dat de combinatie van Batemans snelle beursleven en het alsmaar ‘verdwijnen’ van mensen in zijn omgeving zorgt voor een verhaal dat tot het eind blijft boeien.

Hoe koop ik American Psycho op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Afgeraden voor kinderen onder 17 jaar.
  • Duur: ongeveer 2 uur en 45 minuten
  • Locatie: Schoenfeld Theatre, 236 West 45th Street

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets