Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Spiderman de musical op Broadway

Spiderman de musical op Broadway

Spiderman broadway

Spiderman is momenteel één van de grootste Broadway-musicals in New York. ‘Spider-Man: Turn Off the Dark’ (zoals de officiële naam luidt) is niet zomaar een musical, maar een echte show! Spiderman is de duurste musicalproductie ooit.

Tijdens de show komen stripboekheld Spiderman, zijn vriendinnetje Mary Jane en natuurlijk Spidermans aartsvijand the Green Goblin tot leven. Op het gebied van entertainment krijgt u tijdens deze musical echt waar voor uw geld! Met muziek van niemand minder dan Bono and the Edge van U2 is Spiderman een unieke show op Broadway! Bono and the Edge hebben in de loop van hun carrière 22 Grammy’s ontvangen en Spiderman is dan ook een must-see voor fans van U2.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Peter Parker: van Nerd tot Superheld

Peter Parker is een echte studiebol: ontzettend slim en niet zo populair. Een spinnenbeet tijdens een schooluitje verandert zijn hele leven. Zijn tijd als nerd is voorbij! Peter ontdekt dat hij door de beet beschikt over speciale krachten. Nadat hij de pestkoppen op school heeft teruggepakt, besluit Peter al snel om zijn krachten alleen nog in te zetten voor een goed doel. Maar: with great power comes great responsibility. Terwijl de media Spiderman ervan verwijten het recht in eigen hand te nemen, doet the Green Goblin er alles aan om Manhattan te verwoesten Kortom, Spiderman krijgt heel wat voor zijn kiezen.

Stunts in Spiderman de Musical

De decors van ‘Spider-Man: Turn Off the Dark’ zijn fantastisch. Het stripboek komt echt tot leven. Het verhaal en de actie zijn zo meeslepend, dat u zich soms echt waant in het Manhattan van de superheld. Spiderman vliegt door de zaal en gebruikt zijn beroemde webschieter voor houvast. Beleef deze onnavolgbare Broadway-musical met vliegende personages, gevechten hoog boven het podium en veel live actie! Luister goed naar de waarschuwing aan het begin van de show ‘Do not try to catch a lift with Spiderman’! en blijf lekker zitten om te genieten van de actie! Tickets voor deze musical zijn vaak snel uitverkocht, wees er dus snel bij en boek uw tickets vooraf online .

Inbegrepen in de prijs van de tickets

•    Beste plaatsen tegen dit tarief (U krijgt gegarandeerd de beste zitplaatsen tegen dit tarief, oftewel plaatsen in Ochestra of Front Mezzanine.)
•    Administratiekosten en belasting

Locatie: het theater is gemakkelijk te vinden, in de buurt van Times Square. Controleer uw voucher voor het adres.
Duur:
ongeveer 3 uur

spiderman musical broadway new york spiderman musical new york

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets