Menu
Kiss Me, Kate op Broadway Tickets

Kiss Me, Kate op Broadway Tickets

Kiss Me, Kate op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop uw Kiss Me, Kate op Broadway tickets voor u naar New York gaat. U kunt uw theatertickets eenvoudig online kopen, hiermee bespaart u geld en tijd. De musical Kiss Me, Kate is terug op Broadway en wordt opgevoerd in het Roundabout Theatre At Studio 54. Het origineel uit 1948 is een echte klassieker en won zelfs de eerste Tony Award voor beste musical ooit! Kiss Me, Kate volgt de perikelen rondom een productie van Shakespeares The Taming of the Shrew. Met name de romance tussen de hoofdpersoon Fred Graham en zijn ex-vrouw Lilli Vanessi houdt de gemoederen bezig.

Koop uw Kiss Me, Kate tickets hier

Koop Kiss Me, Kate tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

Zoek uw tickets


Zoek tickets
Betaal eenvoudig en veilig met:  

Twee stellen

Kiss me, Kate draait om het wel en wee van twee stellen: Fred en Lilli, en de jonge, sexy Lois Lane met haar vriend Bill. Fred en Lilli zijn gescheiden, maar draaien nog altijd om elkaar heen. Fred heeft echter ook een oogje op Lois, wat de zaak nogal gecompliceerd maakt. De problemen worden nog eens versterkt als Freds bos bloemen voor Lois per ongeluk bij Lilli terechtkomt. Zij is dolgelukkig met deze liefdesverklaring, tot ze erachter komt dat de bos eigenlijk een andere bestemming had… Ook Lois’ vriend Bill zorgt voor problemen, wanneer hij een schuldbewijs ondertekent namens Fred. Deze wordt vervolgens lastiggevallen door de schuldeisers. De gebeurtenissen tussen de vier zorgen voor een hoop drama en de vraag rijst welke relaties er aan het eind van het verhaal nog zullen bestaan.

Hoe koop ik Kiss Me, Kate op Broadway Tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Kiss Me, Kate hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
 • Als u voor een flexticket kiest, heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Erics Tip: Als u op zoek bent naar een Broadwayshow met veel choreografie, is deze musical een goede keuze. Omdat deze musical gaat over een groep die een Shakespeare uitvoering opzet in de jaren ’50, is het een show-in-show dramastuk. Dat belooft een interessante avond te worden.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Locatie: Studio 54, 254 West 54 Street

Koop uw kaartjes voor Kiss Me, Kate hier

Liever een andere musical dan Kiss Me, Kate?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

 • wo 26 juni 2019 - 14:00 - Kiss Me, Kate - Roundabout Theatre At Studio 54
 • wo 26 juni 2019 - 20:00 - Kiss Me, Kate - Roundabout Theatre At Studio 54
 • do 27 juni 2019 - 20:00 - Kiss Me, Kate - Roundabout Theatre At Studio 54
 • vr 28 juni 2019 - 20:00 - Kiss Me, Kate - Roundabout Theatre At Studio 54
 • za 29 juni 2019 - 14:00 - Kiss Me, Kate - Roundabout Theatre At Studio 54
 • za 29 juni 2019 - 20:00 - Kiss Me, Kate - Roundabout Theatre At Studio 54
 • zo 30 juni 2019 - 15:00 - Kiss Me, Kate - Roundabout Theatre At Studio 54

Bestel hier uw tickets voor Kiss Me, Kate

Bestel hier uw tickets

* De laagste prijs voor deze musical is (o.a.) gevonden op wo 26 juni 2019 14:00

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets