Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
Zwemmen in New York

Zwemmen in New York

Zwemmen in New York

Zwemmen in New York is een leuke activiteit als u in de zomer aan de hitte wilt ontsnappen. Het kan erg warm worden in Manhattan tijdens de zomermaanden, dus wees daarop voorbereid als u een citytrip heeft geboekt in juli of augustus. New York is een drukke stad vol gebouwen en verkeer, waar behalve de airco weinig verkoeling te vinden is. Er zijn niet veel plekken waar u kunt zwemmen in Manhattan, maar er zijn wel een aantal mogelijkheden om te zwemmen in andere delen van de stad. En er zijn verschillende andere activiteiten en plekken te vinden om de hitte tegen te gaan, zo zijn er zelfs een aantal leuke stranden in New York!

Stranden in New York

Voor wie graag op het strand ligt, zijn er een aantal goede opties in New York. U kunt zich bijvoorbeeld een dagje tussen de rich and famous begeven in The Hamptons. De reisafstand van Manhattan hier naartoe is lang en met het openbaar vervoer komt u er moeilijk, dus het is het handigst om vooraf uw dagtrip naar The Hamptons te boeken.

In Brooklyn vindt u Coney Island, een leuke plek bekend om zijn grote strand en pretpark. Ook dit ligt redelijk ver van Manhattan, dus de beste optie om hier te komen is per tourbus! Hiervoor kan ik u de Pizza Tour naar Brooklyn en Coney Island aanraden. Tijdens deze tour ontdekt u Brooklyn, proeft u pizza’s en bezoekt u Coney Island, waar u zo lang u wilt kunt blijven om van de zon te genieten.

Een ander strand in New York is Rockaway Beach, in het zuiden van Queens. De makkelijkste manier om hier te komen is met de NYC Ferry. Terwijl u de Rockaway route vaart geniet u tegelijkertijd van een mooie boottocht. Wilt u onbezorgd genieten van het strand en de Atlantische Oceaan? Huur dan alvast een strandstoel, parasol en badhanddoek!

Zwembaden in New York

Gaat u liever naar een buitenzwembad? Ga dan naar een van de zwembaden in New York. Er is bijvoorbeeld een zwembad in Brooklyn Bridge Park, genaamd de Pop Up Pool. Dit zwembad is gratis toegankelijk, maar in verband met de beperkte capaciteit wordt er wel gewerkt met shifts. Er is een schema zodat iedereen van een duik kan genieten. Binnenkort zal ook de revolutionaire +POOL in de East River openen. Dit drijvende zwembad heeft de vorm van een groot plusteken en filtert het rivierwater, waardoor mensen erin kunnen zwemmen.

Erics Tip: Het Royalton Hotel in New York (voorheen het Gansevoort Hotel) is een van de hotels met een zwembad en rooftopbar. Als u tijdens uw verblijf elke dag een een duik wilt nemen, kunt u dus een kamer boeken in dit hotel op Park Avenue.

Zwemmen in New York - Royalton Hotel Zwemmen in New York - Jetski

Watersporten in New York

Naast zwemmen zijn er ook andere verkoelende activiteiten die u kunt doen in de zomer in New York. Deze activiteiten zijn allemaal seizoensgebonden, dus grijp uw kans als u uw citytrip naar de Big Apple in de zomermaanden gepland heeft!

Jetksiën

Wist u bijvoorbeeld dat u kunt jetskiën in New York? Op de jetski ziet u op een bijzondere manier alle hoogtepunten van de stad vanaf het water. Zo racet u met 90 km/u langs het Vrijheidsbeeld! Deze activiteit begint en eindigt bij Rockaway Beach, dus na terugkomst kunt u nog even van het mooie weer genieten op dit strand.

Erics Tip: Ja, ik heb dit gedaan en ja, het is de moeite waard. En ja, je gaat inderdaad zo snel! Ik zou geen seconde twijfelen om het nog een keer te doen.

Kajakken

Als u wel zin heeft in een watersport, maar de snelheid liever wat lager houdt, is kajakken op de Hudson een leuke optie. Zelfs als u nog nooit eerder heeft gekajakt kunt u mee op een tour, waarbij u sightseeing en sportiviteit combineert. Oefen even in het water rond de dok en volg de gids dan richting de Hudson.

Paddleboarden

Ook paddleboarden in New York behoort tot de mogelijkheden. Deze watersport, ook wel bekend als stand-up paddleboarden of suppen, is heerlijk op een warme zomerdag. De activiteit begint met een instructie op het land, waarna u onder begeleiding te water gaat op uw board. Beginners krijgen basisinstructies, terwijl gevorderden meer focussen op techniek.

Erics Tip: Reist u met kinderen en bent u op zoek naar een verkoelende activiteit? Veel speeltuinen in New York hebben waterelementen waar kinderen kunnen rondspetteren. Ga bijvoorbeeld naar Heckscher Playground in Central Park, maar zorg er wel voor dat de kinderen waterproof schoenen dragen!

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets