Trouwen in New York

Trouwen in New York

Trouwen in New York is ontzettend romantisch. Tijdens het plannen van uw bruiloft in New York zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Deze bijzondere dag kunt u op meerdere manieren vieren, tijdens een van de vele romantische activiteiten in New York.

Contents

Trouwen in New York

Wanneer u wilt trouwen in New York, is het nodig om een Marriage License voorafgaand aan het huwelijk te hebben. Deze huwelijksvergunning is een wettelijk document dat door New York State vooraf aan het huwelijk afgegeven wordt. Hiermee geeft de staat New York toestemming voor het huwelijk. Het huwelijk zelf moet voltrokken worden door een trouwambtenaar, die mensen in New York mag trouwen. U kunt ook trouwen in City Clerk.

Als u getrouwd bent in New York ontvangt u uw huwelijksakte, het Marriage Certificate. Om het huwelijk ook in Nederland legaal te maken, is het noodzakelijk om in New York een Extended Marriage Certificate aan te vragen en een Apostille. Hiermee wordt aangetoond dat u legaal in New York getrouwd bent.

Erics Tip: “U hoeft het Extended Marriage Certificate niet op dezelfde dag als u bruiloft aan te vragen. Om dit te regelen moet u namelijk een aantal stappen doorlopen op verschillende locaties. Geniet van uw trouwdag en regel de rest later!”

Let op: Neem contact op met uw gemeente voor de bruiloft en om het huwelijk rechtsgeldig te maken.

Trouwfotograaf in New York

Tijdens uw bruiloft in New York mag een trouwfotograaf niet ontbreken. Een betaalbare fotograaf vinden in New York kan lastig zijn en erg duur. Een trouwfotograaf in New York die ik kan aanraden is Mirjam. Ik ken haar al een hele tijd en voor een gunstig tarief maakt zij foto’s van u tijdens het romantische moment en daarna!

Trouwen in New York - fotografieTrouwen in New York - Bruiloft

Erics Tip: “Ik ben geen wedding planner. Het plannen van een bruiloft in New York kost veel tijd en energie. U kunt een bedrijf inhuren om dit te doen maar kunt het ook zelf doen. Aan de hand van deze post, wil ik u een paar handvaten geven.”

Huwelijksaanzoek in New York

In New York zijn genoeg romantische plekken te vinden die perfect zijn voor een aanzoek. Ga bijvoorbeeld op een knie op de Bow Bridge in Central Park. U kunt ook een fotoshoot in Central Park boeken om dit speciale moment vast te leggen. U kunt de fotograaf van tevoren een bericht sturen om de tijd en exacte locatie te bespreken.

Een andere optie is op een van de observatiedekken in New York. Met een prachtig uitzicht over de stad, is het een moment dat u niet snel zult vergeten. Ook kunt u uw partner dé vraag stellen vanaf het water. Tijdens de luxe Bateaux Dinner Cruise kunt u genieten van het eten en het prachtige uitzicht op de skyline van Manhattan.

Trouwen in New York - Central ParkTrouwen in New York - Bateaux

Romantische dag in New York

Een romantische dag in New York wilt u samen beleven. Uit eigen ervaring kan ik u de spa op Governors Island aanraden. Hier kunt u genieten van meer dan twintig wellness ervaringen en van het uitzicht op Manhattan. Of ga bijvoorbeeld voor een onvergetelijke ervaring, zoals een helikoptervlucht in New York. Wilt u een vleugje luxe aan uw dag toevoegen wanneer u het uitzicht van bovenaf bewondert? Samen met uw geliefde kunt u een privé helikoptervlucht in New York boeken en met uw eigen piloot over de skyline van de stad zweven. Wat is er romantischer dan dat?

Romantische restaurants in New York

Door heel New York zijn er romantische eetgelegenheden en bars te vinden voor een leuke avond. Al mijn favoriete romantische restaurants in New York, heb ik op een rijtje gezet.

Romantische hotels in New York

Tijdens uw bruiloft in New York, maakt een romantische overnachting de ervaring alleen maar leuker. Door heel de stad heel zijn er hotels te vinden die zich hier uitstekend voor verlenen. Bekijk mijn selectie van romantische hotels in New York hier.

Kan ik als Nederlander trouwen in New York?

Ja, u kunt trouwen in New York. Lees hier meer.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets