Century 21 gaat officieel weer open in New York

Century 21 in New York

Century 21 in New York komt terug! De winkel is een van de meest bekende outlet stores en zal in het voorjaar van 2023 de deuren heropenen. De flagshiplocatie zal recht tegenover One World Trade Center te vinden zijn. C21 zal kleding en andere items van grote merken tegen outletprijzen gaan verkopen. Het shoppingparadijs gaat vier verdiepingen tellen vol heren-, dames- en kinderkleding, schoenen, accessoires en parfum.

Op de hoogte blijven van wanneer Century 21 haar deuren opent? Schrijf u in voor mijn nieuwsbrief. 

Heropening van Century 21

In het 60-jarige bestaan van de winkel moest Century 21 in Manhattan twee keer haar deuren sluiten; na de aanslagen op 9/11 en door de corona pandemie. De outlet winkel kan gelukkig een doorstart maken en in de lente van 2023 weer openen. De winkel zal er niet veel anders uit gaan zien dan voorheen; alleen het logo wordt aangepast naar Century 21 NYC.

Shoppen in New York

Wanneer u in New York bent en wilt winkelen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn een aantal outlets in New York waar u voordelig kunt winkelen en dus veel geld kunt besparen. Bezoek bijvoorbeeld Woodbury Common met 220 winkels vol korting.

Erics Tip: Doordat Century 21 in Downtown Manhattan komt, kunt u uw bezoek aan de winkel combineren met het verkennen van dit gebied. U vindt hier onder meer het 9/11 Memorial.

Century 21 in New York - winkel

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief