Erics New York Download de gratis app in de App Store
App storeGoogle play
De top 10 beste attracties in New York

De top 10 beste attracties in New York

Een top 10 voor New York komt goed van pas bij het voorbereiden van uw citytrip. So much to do, so little time! Om u op weg te helpen vindt u hieronder mijn top 10 beste attracties in New York. Bekijk ook mijn video’s voor alle tips over het voorbereiden van een New York-trip. Mijn voorbeeld dagplanningen helpen u bij het indelen van uw dagen. En op de dagelijks aangevulde kalender vindt u alle evenementen die plaatsvinden tijdens uw verblijf.

De top 10 beste attracties in New York - Voordeelpassen1. Voordeelpas voor New York

Geen specifieke attractie, maar wel mijn nummer 1 tip voor New York: een voordeelpas! Er zijn verschillende voordeelpassen, twee opties zijn de Explorer Pass en de New York Pass. Beide passen zijn eenvoudig te gebruiken en besparen u veel tijd en geld. Maar welke pas kunt u het beste kiezen?

De verschillen tussen de New York Explorer Pass en de New York Pass

2. Hop-on Hop-off bustour

Als u voor het eerst naar New York gaat en de stad wilt leren kennen, kunt u het beste de Hop-on Hop-off bus nemen. Ik raad u aan om een Hop-on Hop-off bustour te doen tijdens de eerste dag(en) van uw reis. Geniet van de tocht en ontdek de stad op uw gemak!

Koop tickets voor de Hop-on Hop-off Bustour

3. Een helikoptervlucht boven Manhattan

Droomt u van een absoluut onvergetelijke ervaring? Bekijk dan Manhattan vanuit de lucht tijdens een helikoptervlucht boven New York! Voor ongeveer € 190 vliegt u al 12-15 minuten boven the Big Apple en ziet u de highlights van de stad vanuit een ander perspectief.

Lees hier meer over de verschillende helikoptervluchten in New York

De top 10 beste attracties in New York - Yankees4. Een New York Yankees wedstrijd bijwonen (honkbal)

New York is een stad met een heleboel sportwedstrijden. Als u een spannende wedstrijd bij wilt wonen, raad ik u aan om naar een wedstrijd van de New York Yankees te gaan. Het is belangrijk om goede plekken te hebben, maar deze hoeven niet duur te zijn.

Ontdek hoe u goede tickets kunt kopen voor een goede prijs

5. Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5 uur)

Een ontspannen en leuke manier om Manhattan te verkennen is per boot! Er is keuze uit verschillende boottochten, maar de indrukwekkende 2,5 uur durende Best of NYC Cruise is zeker het geld waard!

Klik hier voor meer informatie en tickets

6. Broadwaymusical

Een Broadwaymusical mag ook niet ontbreken op uw planning. De shows die in de theaters rondom Times Square worden opgevoerd zijn stuk voor stuk van wereldklasse. Er is voor iedereen wel een passende musical te vinden. Ga voor een klassieker zoals The Lion King of kies een van de nieuwe shows!

Koop tickets voor uw favoriete musical hier

7. 9/11 Museum

Het 9/11 Museum herdenkt de gebeurtenissen rond de aanslagen van 11 september 2001 en eert de slachtoffers, overlevenden en hulpverleners. Het is een indrukwekkend museum dat ik, ondanks het verdrietige onderwerp, iedereen aanraad om te bezoeken.

Tickets voor het 9/11 Museum zijn hier beschikbaar

De top 10 beste attracties in New York - Woodbury Common8. Outlet shoppen bij Woodbury

Shop till you drop bij een van de beste outlets in New York. Reserveer uw plek in de bus en u kunt achterover leunen voor een ontspannende rit naar dit shopparadijs, waar u van bijna alle grote merken een outlet store kunt vinden.

Koop uw bustickets voor Woodbury Common hier

De top 10 beste attracties in New York - Tours9. Tours in New York

Maak uw bezoek aan New York compleet met een of meerdere tours om de stad beter te leren kennen. Deskundige gidsen vertellen u alles over een specifiek onderdeel van de stad, van de beste pizza’s tot gospeldiensten en van beroemde filmlocaties tot de hipste rooftopbars.

Bekijk alle tours in New York hier

10. Empire State Building Observatiedek

Een top 10 van bezienswaardigheden in New York zou niet compleet zijn zonder een uitkijkpunt! Vanaf de 86ste verdieping van het Empire State Building heeft u een prachtig uitzicht over Manhattan.

Boek tickets voor het Empire State Building Observatiedek hier

Terug

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets