De top 10 beste attracties in New York

Als u dingen wilt ondernemen in New York is het goed om vooraf al een aantal zaken te regelen. Vaak bespaart u uzelf geld (tot wel 50%!) door voor u gaat uw entreebewijzen online te kopen. Wat is er te doen in New York? Hier de top 10! (Door de dollar-euro koers kunnen de prijzen enkele euro’s afwijken)

Top 10 in New York Explorer Pass New York PassDe New York Explorer Pass of de New York Pass

Er zijn verschillende voordeelpassen die u kunt bestellen voor uw trip naar New York. Twee opties zijn de New York Explorer Pass en de New York Pass. Beide passen zijn eenvoudig te gebruiken en besparen u veel tijd en geld. Maar welke pas kunt u het beste kiezen?

De verschillen tussen de New York Explorer Pass en de New York Pass

hop on hop off new york Hop-on Hop-off bustour

Als u voor het eerst naar New York gaat en de stad wilt leren kennen, kunt u het beste de Hop-on Hop-off bus nemen. Ik raad u aan om een Hop-on Hop-off bustour te doen tijdens de eerste dag(en) van uw reis. Geniet van de tocht en ontdek de stad op uw gemak!

Koop tickets met korting voor de Hop-on Hop-off Bustour

helikoptervlucht new yorkHelikoptervlucht over Manhattan

Droomt u van een absoluut onvergetelijke ervaring? Bekijk dan Manhattan vanuit de lucht tijdens een helikoptervlucht boven New York! Voor ongeveer € 172 vliegt u al 12-15 minuten boven the Big Apple en ziet u de highlights van de stad vanuit een ander perspectief.

Lees hier meer over de verschillende helikoptervluchten in New York

Top 10 in New York - KnicksEen New York Knicks wedstrijd bijwonen (baskebal)

New York is een stad met een heleboel sportwedstrijden. Als u een spannende wedstrijd bij wilt wonen, raad ik u aan om naar een wedstrijd van de New York Knicks te gaan. Het is belangrijk om goede plekken te hebben, maar deze hoeven niet duur te zijn.

Ontdek hoe u goede tickets kunt kopen voor een goede prijs

top of the rock uizicht op empire stateEmpire State Building Observatory Deck

Een top 10 van bezienswaardigheden in New York zou niet compleet zijn zonder een uitkijkpunt! Vanaf de 86ste verdieping van het Empire State Building heeft u een prachtig uitzicht over Manhattan.

Boek hier tickets voor het Empire State Building Observatory Deck

Tip! Met de New York CityPASS heeft u ook toegang tot het Empire State Building!

vrijheidsbeeld new york vanaf de bootCircle Line: Best of NYC Cruise (2,5 uur)

Een ontspannen en leuke manier om Manhattan te verkennen is per boot! Er is keuze uit verschillende boottochten, maar de indrukwekkende 2,5 uur durende Best of NYC Cruise is zeker het geld waard!

Klik hier voor meer informatie

the lion king on broadwayThe Lion King op Broadway

The Lion King is een van de meest populaire musicals op Broadway. Het bijwonen van een musical zal zeker een hoogtepunt zijn tijdens uw trip naar New York. Het is niet alleen duurder om kaartjes te kopen in New York, het kost veel tijd en vaak zijn de beste musicals al uitverkocht.

Koop uw tickets voor The Lion King hier

gospelzangeres in new yorkGospeltour in New York

Echte gospelmuziek raakt iedereen! Veel mensen kiezen er daarom voor om deel te nemen aan een gospeltour. U kunt kiezen tussen een gospeltour in Harlem of in Brooklyn. Als u wilt, kunt uw tour uitbreiden met een echte soulfoodlunch. Dit maakt uw gospeldag natuurlijk helemaal compleet!

Lees hier meer over gospel in New York

One World Observatory in New YorkOne World Observatory

One World Observatory heeft een observatiedek op de 102de verdieping. De bijzonder snelle liften genaamd Sky Pods brengen u naar de 102de verdieping, waar u van het uitzicht kunt genieten.

Tickets voor One World Observatory zijn hier beschikbaar

Fietsen in New York met Nederlands gidsFietsen in Central Park

Central Park mag u natuurlijk niet missen als u New York bezoekt. Als u op een ontspannen manier veel van het park wilt zien, doe dan een fietstour onder leiding van een Nederlandse gids.

Lees hier meer over de fietstour in Central Park

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief