6 Dagen New York Dagplanning

Met de 6 dagen New York dagplanning hoeft u niet meer na te denken over een dagindeling voor uw New York trip. Met deze voorbeeldplanning voor een eerste of tweede reis naar New York, ziet u precies welke bezienswaardigheden u op een dag kunt bezoeken en welke attracties goed te combineren zijn. Neem de Hop-on Hop-off bus, bezoek Times Square en Central Park en wandel over de Brooklyn Bridge! U kunt deze voorbeeldplanning gebruiken als uitgangspunt voor het organiseren van uw reis, dan weet u zeker dat u niks mist.

Erics Tip: Ik raad u aan om een voordeelpas voor New York aan te schaffen. Bijna alle belangrijke bezienswaardigheden vallen onder de pas en u bent veel voordeliger uit dan met het kopen van losse tickets. De New York Sightseeing Flex Pass is interessant voor een verblijf van 6 dagen. U kunt overal naar binnen met de pas en hoeft dus niks meer bij te betalen ter plaatse!

Dagindeling 6 dagen New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets