Samsung Store in New York

Samsung Store in New York

De Samsung Store in New York, genaamd Samsung 837, vindt u in Meatpacking District. Bezoek deze winkel als u fan bent van de nieuwste technologieën en digitale gadgets. De Samsung winkel is niet zomaar een winkel, maar een totaalbeleving van technologie en innovatie. Het bestaat uit drie verdiepingen vol bezienswaardigheden met een hippe touch, zoals een theater, kunstgalerij, drie verdiepingen hoog digitaal scherm, multimediastudio, mobiele keuken en café. En u kunt er natuurlijk ook gewoon terecht met vragen over uw toestel.

Een interactieve winkel

De winkel bevindt zich in een mooi, modern gebouw en verzorgt regelmatig live screenings van evenementen als de Oscars, sportwedstrijden en concerten. Ook is het mogelijk om een ritje in een virtuele achtbaan te maken met een virtual reality-bril, uw selfie te showen op het megascherm in de winkel of al uw Instagramfoto’s te bewonderen in een speciale spiegeltunnel.

Samsung Store in New York - Buitenkant Samsung Store in New York - Binnenkant

Erics Tip: Ik ben geen uitgesproken Samsung-fan, maar vond deze store echt de moeite waard om te bezoeken. Zie het als een bezienswaardigheid, leuk om even doorheen te lopen als u in Meatpacking District bent. Ook kunt u er voor een bezoek aan High Line Park nog even snel naar het toilet, een broodje eten in het café en natuurlijk uw e-mail checken.

Samsung Store in New York - Winkelinrichting

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets